Γλυκά Νερά: Ο μοιραίος καυγάς πριν το αποτρόπαιο έγκλημα -Ο διάλογος -Τι ισχυρίζεται ο δράστης

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μετά την μεταγωγή του στον ανακριτή και την προθεσμία που έλαβε να απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη, βρίσκεται πάλι στην ΓΑΔΑ στα κρατητήρια  του 7ου ορόφου.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές βρίσκεται σε ένα απομονωμένο χώρο κάτω από φυσική και ηλεκτρονική παρακολούθηση για λόγους ασφάλειας. 

Ο ίδιος δεν φαίνεται να είναι ιδιαίτερα ομιλητικός. Είναι σκεπτικός και προβληματισμένος έχοντας συνειδητοποιήσει ενδεχομένως την αποτρόπαια πράξη του και τις συνέπειες της.

Έχει έρθει σε επαφή μόνο με τον δικηγόρο του με τον οποίο ενδεχομένως να έχουν και μια συνάντηση αύριο.

Ο μοιραίος καυγάς 

Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι 3 ώρες πριν από την δολοφονία είχε υπό την επίβλεψή του το παιδί τους με το οποίο έπαιζε μαζί του και κάποια στιγμή που πήγε να πέσει. Εκείνος έτρεξε να το προλάβει, το έπιασε απότομα και το παιδί τρόμαξε και άρχισε να κλαίει με αποτέλεσμα να ξεκινήσει ο τσακωμός που οδήγησε στο αποτρόπαιο έγκλημα.

Υπάρχει ένας μοιραίος διάλογος όπου φαίνεται να έχει καταγραφεί ανάμεσα στο ζευγάρι με την Καρολάιν να του λέει: 

-Πώς το τραβάς έτσι; Είδες τι έγινε; Θα χτυπούσε 

-«Δεν έπαθε κάτι, ηρέμησε» της απάντησε
-Φυσικά και έπαθε. Δεν προσέχεις καθόλου».
-Σταμάτα πια προσέχω.
-Πατέρας είσαι εσύ; Δεν προσέχεις καθόλου. Δώσε μου το παιδί. 
-Όχι δεν στο δίνω. 

Η Κάρολαιν τότε φαίνεται ότι πήγε στην σοφίτα που βρισκόταν το υπνοδωμάτιο. Ο 33χρονος πιλότος φέρεται να πήγε με το παιδί στο υπνοδωμάτιο να κοιμηθούν όλοι μαζί όπως ο ίδιος υποστηρίζει. Τσακώθηκαν και πάλι. Η 20χρονη πήρε και άφησε απότομα το παιδί στο λίκνο με αποτέλεσμα εκείνο και πάλι να αρχίσει να κλαίει. 

Ο δράστης υποστηρίζει ότι πήρε αγκαλιά το παιδί και πήγε στο σαλόνι όπου το ηρέμησε και το κοίμισε και πήγε ξανά στην σοφίτα όπου άρχισε να μιλά στην Καρολάιν και να της λέει έντονα πως μπορεί να το είχε χτυπήσει το παιδί. «Θα το σκότωνες όπως το πέταξες» αναφέρουν πως της είπε χαρακτηριστικά οι αξιωματικοί που χειρίστηκαν την υπόθεση. 

Μάλιστα, σημείωσε στους αστυνομικούς πως το παιδί είχε γεννηθεί πρόωρα και ζύγιζε μόλις με 1,5kg βάρος και είχε κάποια προβλήματα που χρειάστηκαν τουλάχιστον 2 χειρουργεία για να ιανθεί.    

Περιγράφοντας την επίμαχη στιγμή της δολοφονίας είπε πως στην συνέχεια πήγε κοντά στην Καρολάιν που ήταν ξαπλωμένη μπρούμυτα πάνω στο κρεβάτι προκειμένου να την ηρεμήσει όπως υποστηρίζει. Εκείνη αντέδρασε. Πήγε να τον πετάξει από πάνω της. Του έριξε 2 αγκωνιές όπως τουλάχιστον ο ίδιος αναφέρει και τότε εκείνος έπεσε με όλο το βάρος του πάνω της πιέζοντας το κεφάλι πάνω στο μαξιλάρι και το στρώμα για περίπου 5 λεπτά μέχρι να αφήσει την τελευταία της πνοή. 

Πώς έσπασε ο πιλότος μετά από πολύωρη ανάκριση 

Από την πρώτη στιγμή της έρευνας υπήρχε μια ομάδα χειριστών του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου. Είχαν δημιουργήσει μια ιδιαίτερη σχέση εμπιστοσύνης. Επικοινωνούσαν όλο το 24ωρο ακαθόριστες χρονικές στιγμές.

Στο πρώτο κομμάτι εξέτασης του η ομάδα χειρισμού τον ρώτησε αν υπάρχει κάτι που πρέπει ή θέλει να πει τότε εκείνος δεν άφησε κανένα περιθώριο και ξεκίνησε μια κουβέντα που αφορούσε την σχέση με την γυναίκα και το παιδί του. Πώς δηλαδή εξελίχθηκαν τα πράγματα ανάμεσα τους και για αυτά που ανέκυψαν στον χαρακτήρα της 20χρονης όπως ο ίδιος υποστήριξε. Έδειχνε πως ήθελε να βγάλει κάτι από μέσα του. «Είχε καταλάβει τι είχε κάνει, ήταν συντετριμμένος και μετανιωμένος για την πράξη του» λένε οι αξιωματικοί.

Είχε τύψεις γιατί είχε πει ψέματα σε πολλούς αλλά και στους ίδιους αστυνομικούς που εξέφραζε την εμπιστοσύνη του και μάλιστα είχε πάρει και αγκαλιά. 

Οι αστυνομικοί, σε μια κίνηση τακτικής, είπαν και εκείνοι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στον έγγαμο βίο τους προκειμένου να φανούν πιο οικείοι σε εκείνον και μετά από αυτό εντελώς αβίαστα και πριν του παρουσιάσουν όλα τα αποτελέσματα από την ανάλυση των ψηφιακών πειστηρίων, ξεκίνησε και περιέγραψε πως ακριβώς συνέβη η δολοφονία. 

Πηγή: skai.gr