Γιώργος Καραϊβάζ: Προθεσμία να απολογηθούν την Τετάρτη πήραν οι δύο συλληφθέντες για τη δολοφονία του δημοσιογράφου

Oι δύο άνδρες εμφανίστηκαν στον ανακριτή και πήραν προθεσμία να απολογηθούν την Τετάρτη

Ενώπιον του ανακριτή που εξέδωσε τα εντάλματα σύλληψης σε βάρος τους οδηγήθηκαν οι δύο συλληφθέντες ως εμπλεκόμενοι στην δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ πριν δύο χρόνια έξω από το σπίτι του.

Τα δύο αδέλφια που είναι αντιμέτωποι με το κακούργημα της ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία οδηγήθηκαν κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας στα δικαστήρια της Ευελπίδων λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι και οδηγήθηκαν στο ανακριτικό γραφείο.

Οι κατηγορούμενοι για την οργανωμένη δολοφονία του δημοσιογράφου ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν στον δικαστικό λειτουργό την Τετάρτη.

συλληφθέντες καραιβάζ

Υπενθυμίζεται ότι ο ένας εκ των δύο αδελφών φέρεται να εμπλέκεται και στην εν ψυχρώ δολοφονία του πυγμάχου Χάρη Κοντογιώργη στο Γαλάτσι το 2021.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ,ο 40χρονος και ο 48χρονος εντοπίστηκαν σε Νίκαια και Νέο Βουτσά μετά από ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε από την ανακρίτρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατηγορία που αντιμετωπίζουν είναι ανθρωποκτονία κατά συναυτουργία ενώ στην υπόθεση που συντάραξε το πανελλήνιο φέρεται να εμπλέκονται τουλάχιστον ακόμη δυο άτομα.

συλληφθέντες καραιβάζ

Πηγή: skai.gr