Προφυλακιστέος ο 26χρονος για την επίθεση με μαχαίρι σε βάρος του επιχειρηματία Γιάννη Μάρκου στη Βαρυμπόμπη

Σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται ο κατηγορούμενος, ο επιχειρηματίας ήταν εκείνος που προκάλεσε τον καυγά, με αφορμή τη σειρά αναμονής σε καντίνα, και ο ίδιος τον τραυμάτισε στην προσπάθειά του να αμυνθεί.

Στη φυλακή οδηγείται ο 26χρονος που κατηγορείται για την επίθεση με μαχαίρι σε βάρος του επιχειρηματία Γιάννη Μάρκου, τα ξημερώματα της 28ης Οκτωβρίου στη Βαρυμπόμπη, μετά την απολογία του στον ανακριτή.

Ο 26χρονος - που παραδόθηκε στις Αρχές μετά από δύο ημέρες - κατάφερε 15 μαχαιριές σε 58χρονο επιχειρηματία έξω από καντίνα στην Βαρυμπόμπη, τραυματίζοντάς τον βαριά.

Ο 26χρονος, ο οποίος είναι αντιμέτωπος με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας, φέρεται να αρνήθηκε στην απολογία του όσα του αποδίδονται υποστηρίζοντας πως ο ίδιος δεν ήταν ο επιτιθέμενος αλλά ο αμυνόμενος και ότι δεν ευσταθεί πως είχε ανθρωποκτόνο πρόθεση.

Επίσης, φέρεται να είπε πως δεν ισχύει ότι είχε δει το θύμα νωρίτερα σε κατάστημα διασκέδασης.

Σύμφωνα με όσα φέρεται να ισχυρίζεται ο κατηγορούμενος, ο επιχειρηματίας ήταν εκείνος που προκάλεσε τον καυγά, με αφορμή τη σειρά αναμονής σε καντίνα, και ο ίδιος τον τραυμάτισε στην προσπάθειά του να αμυνθεί. Είπε, ακόμη, πως το μαχαίρι ήταν ένα μικρό πτυσσόμενο, το οποίο είχε κρεμασμένο σε μπρελόκ.

Πηγή: skai.gr