Τελευταίο αντίο στον Γιάννη Φλωρινιώτη από συγγενείς και φίλους (φωτογραφίες)

Όταν έφτασε το φέρετρο, ο κόσμος χειροκροτούσε ενώ έπαιζε και το τραγούδι - σήμα κατατεθέν του Γιάννη Φλωρινιώτη «Πειράζει που είμαι φίρμα»

Μέσα σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης, συγγενείς και φίλοι αποχαιρετούν σήμερα την μεγάλη φίρμα της νυχτερινής Αθήνας τις δεκαετίες του 70 και του 80, Γιάννη Φλωρινιώτη, ο οποίος έγραψε ιστορία με την ανατρεπτική, λαμπερή παρουσία του. 

κηδεια φλωρινιωτη

Η εξόδιος ακολουθία έγινε στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στον  Πειραιά ενώ η ταφή θα γίνει στο νεκροταφείο του Σχιστού.

Όταν έφτασε το φέρετρο, ο κόσμος χειροκροτούσε ενώ έπαιζε και το τραγούδι - σήμα κατατεθέν του Γιάννη Φλωρινιώτη «Πειράζει που είμαι φίρμα».

κηδεια φλωρινιωτη

Όπως είχε δηλώσει η κόρη του Αννούλα, μέσα στο φέρετρο έβαλε το αγαπημένο μικρόφωνο του μπαμπά της, όπως και ένα τετράδιο που είχε στα παιδικά του χρόνια.

κηδεια φλωρινιωτη

κηδεια φλωρινιωτη

Ο καλλιτέχνης που έφερε την λάμψη στις ελληνικές πίστες έφυγε από τη ζωή πριν τρεις ημέρες σε ηλικία 76 ετών, μετά από νοσηλεία του στο νοσοκομείο «Σωτηρία» με αναπνευστικά προβλήματα.

Η απώλειά του βύθισε στο πένθος τα αγαπημένα του πρόσωπα, αλλά και τον καλλιτεχνικό κόσμο, που έχασε ένα μεγάλο όνομα του ελληνικού τραγουδιού.

κηδεια φλωρινιωτη

Φίλοι και συνεργάτες του καλλιτέχνη έστειλαν στεφάνια στην κηδεία ενώ στην εκκλησία πήγαν η Έφη Θώδη, ο Σπύρος Μπιμπίλας, η Κατερίνα Στανίση και η Ελένη Φιλίνη.

κηδεια φλωρινιωτη


 

Πηγή: skai.gr
TAGS: Κηδεία