Γλυκά Νερά: Για ανθρωποκτονία από πρόθεση και κακοποίηση ζώου διώκεται ο σύζυγος της Καρολάιν

Ποινική δίωξη ασκήθηκε για δύο κακουργήματα και δύο πλημμελήματα από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών σε βάρος του 33χρονου πιλότου, ο οποίος ομολόγησε χτες ότι εκείνος διέπραξε τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά.

Τα κακουργήματα είναι η ανθρωποκτονία από πρόθεση και η κακοποίηση ζώου. Τα πλημμελήματα είναι η ψευδής κατάθεση κατά συρροή και η ψευδής καταγγελία. Ο  33χρονος αναμένεται να μεταχθεί στα δικαστήρια.

Σε βάρος του έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης με την αιτιολογία ότι είναι ύποπτος φυγής λόγω της επαγγελματικής του ιδιότητας και της οικονομικής του επιφάνειας, καθώς και ύποπτος τέλεσης νέων αδικημάτων λόγω της σφοδρότητας του εγκλήματος της σκηνοθετημένης ληστείας και του γεγονότος  ότι έχει ήδη δώσει πολλές ψεύτικες καταθέσεις. Κατά το σκεπτικό των Αρχών οι ενέργειες του πιλότου που δείχνουν ότι δεν έχει αναστολές.

Ο πιλότος στις 11 Μαΐου έπειτα από διαπληκτισμό με την 20χρονη Καρολάιν, έπνιξε την σύζυγό του, σκότωσε το σκυλί τους, τοποθέτησε το μωρό τους δίπλα στην νεκρή μητέρα του και έστησε σκηνικό ληστείας στο σπίτι. 

Οι αστυνομικοί εξ αρχής τον θεώρησαν ύποπτο αλλά περίμεναν να «δέσουν» την υπόθεση. Χτες, τον οδήγησαν στη ΓΑΔΑ, μετά το μνημόσυνο της Καρολάιν, όπου και του είπαν τα στοιχεία που έχουν εναντίον του. Η ομολογία του ήρθε μετά από 8 ώρες.

Σύμφωνα με το δικηγόρο του 33χρονου, Βασίλη Σπύρου, ο κατηγορούμενος είναι συγκλονισμένος από το γεγονός του θανάτου της Καρολάιν, ενώ η προσωπική του εκτίμηση είναι πως ο εντολέας του ξαλάφρωσε με την ομολογία του. 

Πηγή: skai.gr