Γερολυμάτος - ΣΚΑΪ: Μοναδικός ο Τόλης, ο Έλληνας Έλβις – Γιατί οι μιμητές του... έσπαγαν τα δόντια τους!

Ο Τόλης Βοσκόπουλος ήταν γεννημένος σταρ και μοναδικός στην Ελλάδα όπως ο Έλβις Πρίσλεϊ στις ΗΠΑ, δήλωσε συγκινημένος στον ΣΚΑΪ ο Γιώργος Γερολυμάτος, ο οποίος είχε συνεργαστεί με τον μεγάλο τραγουδιστή. 

«Τέτοιο όνομα, τέτοιο αστέρι, τέτοιος σταρ δεν πέρασε ποτέ απ’ την Ελλάδα, όλοι όσοι πέρασαν οι γίγαντες του ελαφρού και του λαϊκού τραγουδιού, άφησαν τη στάμπα τους. Ο Βοσκόπουλος όμως ήταν κάτι ξεχωριστό, μια γένια προσπαθούσε να μιμηθεί τον τρόπο που τραγουδούσε σπάγανε τα δόντια τους γιατί την εποχή που ήταν μικρός ήταν λίγο σπασμένα τα μπροστινά και ήταν ένας σταρ. Πήγαιναν στους γιατρούς και τούς τροχίζανε τα δόντια!» ανέφερε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής. 

«Είχαμε δουλέψει μαζί στο Καν Καν του Γιγουρτάκη έπαιζε μπουζούκι και μού κάνε δεύτερη φωνή στα τραγούδια του και εγώ τα τραγουδούσα και έπαιζε τους Εραστές του Ονείρου με τη Λάσκαρη που είχαν σχέση στο θέατρο τότε, και γκρεμιζόταν η Ελλάδα ουρές ο κόσμος να του πάρουν αυτόγραφο» διηγήθηκε ο κ. Γερολυμάτος. 

«Όταν έβγαινε να τραγουδήσει δεν τον αφήνανε, χειροκροτούσαν επί 20 λεπτά, τον μπιζάρανε και μιλάμε για επιχειρηματίες που κρατούσαν στα χέρια τους ολόκληρη την Ελλάδα, δεν ήταν παιδάκια με κόκα κόλα». 

Ο Τόλης, δήλωσε ο Γιώργος Γερολυμάτος, δεν ασχολούνταν με τους άλλους, κοίταζε μόνο τη δουλειά του, ήταν γεννημένος σταρ δούλεψε με όλα τα θηρία με τον Στράτο Διονυσίου με τον Πάριο με την Μαρινέλλα που ήταν και παντρεμένος, με όλους τους μεγάλους της εποχής εκείνης, είχα και εγώ την τιμή να συνεργαστώ μαζί του. Όπως ο Έλβις στις ΗΠΑ έτσι ήταν κι αυτός στην Ελλάδα, μοναδικός…» 

Πηγή: skai.gr