Γεωργιάδης για βάφτιση: Πραγματοποιήθηκε νόμιμα με σχετική άδεια από την Πολιτική Προστασία

«Η βάπτιση στην οποία παρευρέθηκα χθες ως νονός, πραγματοποιήθηκε νομίμως κατόπιν αδείας που εξέδωσε στις 05/03/2021 η Πολιτική Προστασία όταν οι γονείς του παιδιού έκαναν την σχετική αίτηση» αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης.

Επίσης, ο κ. Γεωργιάδης επισημαίνει πως αυτή είναι μία διαδικασία που ο καθένας μπορεί να ακολουθήσει αν έχει σοβαρούς λόγους και παραθέτει τη βεβαίωση κατ' εξαίρεσης τέλεσης θρησκευτικής τελετής.

Σε δύο νέες αναρτήσεις, ο κ. Γεωργιάδης προσθέτει: «Απίστευτη η υποκρισία των Αριστερών. Τρελαίνονται που έγινε μία βάπτιση χθες στην Αθήνα και μιλούν για καταπάτηση των απαγορεύσεων (χωρίς να σκέφτονται καν ποιοι μπορεί να είναι οι σοβαροί λόγοι εξαίρεσης) ενώ κάθε μέρα κάνουν διαδηλώσεις παραβιάζοντας όλες τις απαγορεύσεις. Οι άνθρωποι που έκαναν πορείες, συγκεντρώσεις, επεισόδια κ.λπ. ζητώντας να παραβιαστούν οι νόμοι για να γίνει το χατήρι σε έναν αμετανόητο δολοφόνο, σκανδαλίστηκαν διότι δόθηκε η άδεια νομίμως να βαπτιστεί χθες ένα παιδάκι Χριστιανός, για σοβαρούς οικογενειακούς λόγους...αριστερά..».

 

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ