ΟΣΥ: Δεν υπήρχε φωτιά σε λεωφορείο στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου (upd)

Διαψεύδει η εταιρεία Οδικές Συγκοινωνίες ΑΕ (ΟΣΥ) την είδηση για φωτιά που ξέσπασε, το πρωί της Τρίτης, σε λεωφορείο της γραμμής, στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου.

Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι «η O.ΣΥ. Α.Ε. διαψεύδει κατηγορηματικά είδηση που μεταδόθηκε και αφορά σε περιστατικό φωτιάς σε λεωφορείο, σήμερα το πρωί, στην Πανεπιστημιούπολη. Αυτό που πραγματικά συνέβη ήταν μια βλάβη στο κολάρο νερού, η οποία δημιούργησε ατμούς και επιδιορθώθηκε επί τόπου, με αποτέλεσμα το λεωφορείο να εκτελεί κανονικά τα δρομολόγιά του. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι το θέμα οφείλεται σε παρανόηση και όχι σε διασπορά πλαστών ειδήσεων», καταλήγει η ΟΣΥ.

Ακολουθεί η αρχική είδηση

Φωτιά ξέσπασε, περίπου στις 8.30 το πρωί σε λεωφορείο στου Ζωγράφου που ήταν γεμάτο ανθρώπους, στην πλειονότητά τους φοιτητές. 

Πρόκειται για λεωφορείο της γραμμής Ε90 που συνδέει τον Πειραιά με την Πανεπιστημιούπολη. Οι επιβαίνοντες βγήκαν εγκαίρως από το λεωφορείο. 

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, το λεωφορείο αντιμετώπισε πρόβλημα στο ψυγείο του, αλλά εν συνεχεία κατάφερε να επιστρέψει στο αμαξοστάσιο. 


 

Πηγή: skai.gr