Κυψέλη: Το χρονικό του άγριου φονικού - Η ερωτική αντιζηλία και τα δανεικά των 20.000 ευρώ

Ο δράστης, φέρεται να αγόρασε το μαχαίρι πριν από δύο ημέρες, γεγονός που δείχνει ότι το έγκλημα δεν έγινε εν θερμώ.

Σοκάρει η αγριότητα με την οποία μαχαίρωσε και σκότωσε την 36χρονη γυναίκα στην Κυψέλη, ο 37χρονος υπήκοος Μπαγκλαντές. Το φονικό έγινε μέσα στη μέση του δρόμου, μέρα μεσημέρι.

Ο 37χρονος συνελήφθη και ομολόγησε το έγκλημα, ενώ πάνω του βρέθηκε και η θήκη του φονικού μαχαιριού.

Το χρονικό της υπόθεσης

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης, δούλευε μαζί με το θύμα σε βιοτεχνία. Η 36χρονη του ζητούσε συχνά δανεικά καθώς ο άνδρας της ήταν άνεργος και στην πορεία διατηρούσαν και ερωτική σχέση. Το θύμα του τηλεφώνησε για να συναντηθούν και του είπε πως θέλει να χωρίσουν ενώ φέρεται να αρνήθηκε και το χρέος των 20.000 ευρώ.

Την σκότωσε με επτά μαχαιριές σε πρόσωπο και σώμα μέσα στη μέση του δρόμου. Πέταξε το μαχαίρι σε κάδο απορριμμάτων ωστόσο κράτησε τη θήκη. Η 36χρονη, με πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι, διακομίστηκε με σταθμό του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 37χρονος φέρεται να αγόρασε το μαχαίρι πριν από δύο ημέρες, γεγονός που δείχνει ότι το έγκλημα δεν έγινε εν θερμώ. Στους αστυνομικούς είπε ότι δεν μετανιώνει για την πράξη του και πως η 36χρονη τον κορόιδευε. «Μου είχε υποσχεθεί ότι θα χωρίσει με τον άντρα της για να είμαστε μαζί. Όταν μου ζήτησε να χωρίσουμε της ζήτησα τα λεφτά μου. Αρνήθηκε να μου δώσει, θόλωσε το μυαλό μου και την σκότωσα».

Πηγή: skai.gr