Φολέγανδρος: Στον ανακριτή ο 30χρονος – Πήρε εξιτήριο από το Κέντρο Υγείας Νάξου

Ο 30χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της 26χρονης Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο είναι καλά στην υγεία του και σύμφωνα με τις πληροφορίες, πήρε εξιτήριο από το Κέντρο Υγείας Νάξου, και απολογείται στον ανακριτή.

Ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος οδηγήθηκε τη νύχτα στο κέντρο υγείας του νησιού επικαλούμενος αδιαθεσία. 

Η κατάσταση της υγείας του δεν ενέπνεε ανησυχία, με συνέπεια οι γιατροί να εγκρίνουν να παραστεί κανονικά στη διαδικασία της απολογίας του η οποία ήταν προγραμματισμένη για το πρωί.

Μεταφέρθηκε εκ νέου στο Αστυνομικό Τμήμα Νάξου και κατόπιν στον ανακριτή.

Σύμφωνα με δηλώσεις της υπεράσπισής του, ο κατηγορούμενος για την ανθρωποκτονία θα παραδώσει στον δικαστικό λειτουργό υπόμνημα με τις θέσεις του, ενώ θα αιτηθεί να εξεταστεί από ειδικό επικαλούμενος προϋπάρχουσα ψυχική νόσο. Φέρεται, επίσης, έτοιμος να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις του ανακριτή που αναζητά κάθε λεπτομέρεια για όσα έγιναν στη βραχώδη περιοχή της Φολεγάνδρου, για τη σχέση του ζευγαριού αλλά και για τα στοιχεία της προσωπικότητας του κατηγορούμενου.

Αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία ενώπιον του ανακριτή, ο 30χρονος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα και κατόπιν οι δύο λειτουργοί θα αποφασίσουν για την ποινική μεταχείριση που θα έχει ο κατηγορούμενος.
 

Πηγή: ΑΜΠΕ - skai.gr