Εκδήλωση για τα 40 χρόνια δράσης της «Φλόγας»

Ο Σύλλογος Γονέων Παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια τιμά απόψε τους ανθρώπους που στηρίζουν τη δράση του 

Οι άνθρωποι που στήριξαν και στηρίζουν τη δράση της Φλόγας, του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες θα τιμηθούν σήμερα το απόγευμα σε ειδική εκδήλωση στο ίδρυμα Ελληνικός Κόσμος. Αφορμή για την εκδήλωση είναι η συμπλήρωση σαράντα χρόνων συνεχούς δράσης της Φλόγας και παράλληλα η συμπλήρωση είκοσι χρόνων φιλοξενίας στους ξενώνες του συλλόγου. 
Το παρών στην εκδήλωση θα δώσει η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.
Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του Συλλόγου «θα θυμηθούμε τα 40 χρόνια αγάπης δίχως όρους, θα τιμήσουμε και θα ευχαριστήσουμε όλους αυτούς που στήριξαν τον αγώνα μας. Με δέσμευση και συνέπεια, θα δηλώσουμε την παραμονή μας στην πρώτη γραμμή του αγώνα, όσο ο καρκίνος απειλεί τη ζωή των παιδιών μας.
 
Σε αυτήν την ημέρα-σταθμό της Φλόγας, νιώθουμε την ανάγκη να σας μιλήσουμε για εμάς. Γονείς και παιδιά θα προσπαθήσουμε να σας δώσουμε μια εικόνα από τη ζωή και την κάθε μέρα μας. Να καθρεφτίσουμε τι σημαίνει για εμάς ο καρκίνος, πώς το παιδί, αλλά και ολόκληρη η οικογένεια βιώνουμε τη νόσο, πώς αγωνιζόμαστε, πώς στηρίζουμε ο ένας τον άλλο και τι ανάγκες έχουμε για να συνεχίσουμε τη μάχη με δύναμη και αισιοδοξία.
Με λίγα λόγια, θα προσπαθήσουμε να σας φέρουμε κοντά μας. Να νιώσουμε μαζί. Να προχωρήσουμε μαζί. Να κρατήσουμε τη Φλόγα αναμμένη για κάθε παιδί που το έχει ανάγκη»!
Η εκδήλωση είναι προγραμματισμένη για τις 8 σήμερα το βράδυ, στο Ίδρυμα Ελληνικός Κόσμος (Πειραιώς 254). 

Πηγή: skai.gr