Φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ της ΕΑΒ με τη Lockheed Martin για την ενίσχυση του συλλόγου «Φλόγα»  

Η πρόεδρος του συλλόγου «Φλόγα» Μαρία Τρυφωνίδου, ευχαρίστησε όλους όσοι συνέβαλαν στην οργάνωση αυτής της φιλανθρωπικής δράσης ενώ τα παιδιά της «Φλόγας» προσέφεραν με τη σειρά τους αναμνηστικά δώρα στους παίχτες των δύο ομάδων.

Φιλανθρωπικός αγώνας καλαθοσφαίρισης διεξήχθη στις 9 Ιουνίου στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ της ΑΕΚ, ανάμεσα στην Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία (ΕΑΒ) και τη Lockheed Martin για την ενίσχυση του συλλόγου γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «Φλόγα». Ο σύλλογος «Φλόγα» ασχολείται με την αναβάθμιση της ποιότητας της φροντίδας των μικρών ασθενών με καρκίνο. Με το σύνθημα «Τρίποντο στη ζωή» οι ομάδες μπάσκετ της ΕΑΒ και της Lockheed Martin Aero αναμετρήθηκαν στο παρκέ του γηπέδου της ΑΕΚ με την πρώτη ομάδα να αναδεικνύεται νικήτρια.

Όπως ανακοινώθηκε σήμερα από την ΕΑΒ, ακολούθησε και δεύτερος αγώνας καλαθοσφαίρισης μεταξύ του Συλλόγου Παλαίμαχων Καλαθοσφαιριστών της ΑΕΚ και της ομάδας του ιστορικού Αμύντα. Ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΑΒ αντιπτέραρχος (Μ) ε.α. Ιωάννης Κούτρας, συνεχάρη την πρόεδρο της «Φλόγας» Μαρία Τρυφωνίδου για το σημαντικό κοινωνικό της έργο καθώς και όλους όσοι συνέβαλαν στη διοργάνωση.

«Είναι σίγουρο ότι η "Φλόγα" θα συνεχίσει να φωτίζει και να ζεσταίνει τα παιδιά με νεοπλασματική ασθένεια όλης της χώρας. Αυτό που κάνετε εσείς τα παιδιά της "Φλόγας" είναι ο πραγματικός πρωταθλητισμός στον αγώνα για τη ζωή. Θέλω να σας ευχαριστήσω προσωπικά και να ξέρετε ότι θα είμαστε πάντα κοντά σας σε όλη αυτή την προσπάθεια» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ιωάννης Κούτρας.

Ο διευθυντής των Ελληνικών Επιχειρήσεων της Lockheed Martin Aero στην Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία Charles Akers τόνισε: «Σας ευχαριστούμε που ήρθατε μαζί μας σε αυτή την ξεχωριστή βραδιά μπάσκετ και φιλανθρωπίας. Η ομάδα της Lockheed Martin είναι περήφανη που συμμετέχει σε αυτήν τη δωρεά προς τη "Φλόγα"».

Η πρόεδρος του συλλόγου «Φλόγα» Μαρία Τρυφωνίδου, ευχαρίστησε όλους όσοι συνέβαλαν στην οργάνωση αυτής της φιλανθρωπικής δράσης ενώ τα παιδιά της «Φλόγας» προσέφεραν με τη σειρά τους αναμνηστικά δώρα στους παίχτες των δύο ομάδων. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους επιτελείς από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, εργαζόμενοι της ΕΑΒ και της Lockheed Martin Aero με τις οικογένειές τους, φίλοι της «Φλόγας» και φίλοι του μπάσκετ.

Πηγή: skai.gr
TAGS: Φλόγα