Εύβοια: Σοβαρός τραυματισμός ποδηλάτη μετά από πτώση- Δεν θυμάται τι έγινε- Ψάχνουν μάρτυρες στο περιστατικό

Ειδικότερα, η οικογένειά του και οι φίλοι του αναζητούν μάρτυρες που μπορεί να είδαν την πτώση του Βαγγελη ή την εμπλοκή κάποιου οχήματος που τον εγκατέλειψε τραυματισμένο.

Σοκαρισμένη είναι η Εύβοια από το περιστατικό του σοβαρού τραυματισμού του γνωστού πεπειραμένου ποδηλάτη, Βαγγέλη Παπαδάκη στην Χαλκίδα.

Ο Βαγγέλης, έκανε την εβδομαδιαία προπόνησή του, το μεσημέρι της Παρασκευής 27/10/2023, την επόμενη δηλ. του Αγ. Δημητρίου, πραγματοποιώντας διαδρομή από το Μικροχώρι Καπανδριτίου, όπου και διαμένει, στη Χαλκίδα.

Ξεκινώντας όμως από τη Χαλκίδα κατά τις 14:00 δεν επέστρεψε στο σπίτι του, με την οικογένεια του, σύντομα να αντιλαμβάνεται πως κάτι δεν πάει καλά και να κινητοποιείται για τον εντοπισμό του.

Ο Βαγγέλης βρέθηκε από διερχόμενο οδηγό στη διασταύρωση του Σχηματαρίου που στρίβει για Αγ. Γεωργίου προς το συνεργείο του Μάλλιου σε αυτή την τοποθεσία: https://goo.gl/maps/7BLERZgGPvVzo8Ug7 από όπου και τον παρέλαβε λίγη ώρα αργότερα το ΕΚΑΒ για να τον μεταφέρει κατ’ επειγόντως στο νοσοκομείο.

Αυτή τη στιγμή είναι στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και δυσκολία να θυμηθεί και να αναγνωρίσει με την οικογένεια του να ζητά βοήθεια ψάχνοντας τυχόν μάρτυρες- γνώστες γύρω από το τί συνέβη.

Ειδικότερα, η οικογένειά του και οι φίλοι του αναζητούν μάρτυρες που μπορεί να είδαν την πτώση του Βαγγελη ή την εμπλοκή κάποιου οχήματος που τον εγκατέλειψε τραυματισμένο.

γργρ

Αν λοιπόν είδατε ή αντιληφθηκατε οτιδήποτε σχετικό στο συγκεκριμένο δρόμο για το χρονικό διάστημα 14:00 – 16:30 της Παρασκευής 27/10/2023 παρακαλούμε επικοινωνείστε άμεσα με τους συγγενείς και φίλους του Βαγγέλη.

Την ημέρα εκείνη, 27/10/2023 φορούσε τα ρούχα της φωτογραφίας και οδηγούσε ένα αθλητικό ποδήλατο κούρσας.

Είναι πολύ προσεκτικός, πεπειραμένος ποδηλάτης και φορούσε το κράνος του.

Πηγή: EVIMA