Έχασε τη μάχη για τη ζωή 14χρονη που είχε χτυπηθεί από το ρεύμα στο σπίτι της μετά από πολύμηνη νοσηλεία

Ανείπωτος ο θρήνος για τον θάνατο της 14χρονης Ελένης. - Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο Αλιβέρι στη Νέα Ιωνία όπου το κορίτσι κηδεύτηκε νυφούλα

Δεν έχει τέλος ο θρήνος στη συνοικία του Αλιβερίου για τον θάνατο της 14χρονης Ελένης, που υπέκυψε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, μετά από μάχη που έδινε επί έξι μήνες για να κρατηθεί στη ζωή. Η άτυχη 14χρονη είχε κεραυνοβοληθεί» από το ρεύμα μέσα στο μπάνιο του σπιτιού της, τον περασμένο Ιανουάριο. Αρχικά είχε μεταφερθεί από τους δικούς της στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου.

Η κατάστασή της ήταν κρίσιμη εξαρχής. Μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο, όμως, παρά τις προσπάθειες των γιατρών υπέκυψε χθες, βυθίζοντας την οικογένειά της σε βαρύ πένθος. Νωρίς χθες το απόγευμα η 14χρονη ντυμένη νυφούλα, μεταφέρθηκε στη συνοικία των Ρομά, όπου διαμένει η οικογένειά της.

Εκτυλίχτηκαν σπαρακτικές σκηνές. Συντετριμμένοι οι συγγενείς της, φίλοι της οικογένειας και όλη η κοινότητα των Ρομά, αδυνατούν να πιστέψουν ότι το όμορφο και χαμογελαστό κορίτσι δεν υπάρχει πια.

Το βίντεο που ανήρτησαν στα social media οι δικοί της άνθρωποι πραγματικά συγκλονίζει.


 

Πηγή: taxydromos.gr