Έχασε τη μάχη για τη ζωή 14χρονη που είχε χτυπηθεί από το ρεύμα στο σπίτι της μετά από πολύμηνη νοσηλεία

Έχασε τη μάχη για τη ζωή 14χρονη που είχε χτυπηθεί από το ρεύμα

Ανείπωτος ο θρήνος για τον θάνατο της 14χρονης Ελένης. - Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο Αλιβέρι στη Νέα Ιωνία όπου το κορίτσι κηδεύτηκε νυφούλα

Δεν έχει τέλος ο θρήνος στη συνοικία του Αλιβερίου για τον θάνατο της 14χρονης Ελένης, που υπέκυψε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, μετά από μάχη που έδινε επί έξι μήνες για να κρατηθεί στη ζωή. Η άτυχη 14χρονη είχε κεραυνοβοληθεί» από το ρεύμα μέσα στο μπάνιο του σπιτιού της, τον περασμένο Ιανουάριο. Αρχικά είχε μεταφερθεί από τους δικούς της στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου.

Η κατάστασή της ήταν κρίσιμη εξαρχής. Μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο, όμως, παρά τις προσπάθειες των γιατρών υπέκυψε χθες, βυθίζοντας την οικογένειά της σε βαρύ πένθος. Νωρίς χθες το απόγευμα η 14χρονη ντυμένη νυφούλα, μεταφέρθηκε στη συνοικία των Ρομά, όπου διαμένει η οικογένειά της.

Εκτυλίχτηκαν σπαρακτικές σκηνές. Συντετριμμένοι οι συγγενείς της, φίλοι της οικογένειας και όλη η κοινότητα των Ρομά, αδυνατούν να πιστέψουν ότι το όμορφο και χαμογελαστό κορίτσι δεν υπάρχει πια.

Το βίντεο που ανήρτησαν στα social media οι δικοί της άνθρωποι πραγματικά συγκλονίζει.


 

Πηγή: taxydromos.gr