Έβαλε τα κλάματα η Ζιζέλ πάνω στη σκηνή μιλώντας σε επιχειρηματικό συνέδριο - Δείτε βίντεο

Γιατί το διάσημο σούπερ μόντελ έβαλε ξαφνικά τα κλάματα κατά τη διάρκεια της ομιλίας της

Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της το πρώην σούπερ μόντελ, Ζιζέλ Μπούντεν όταν ανέβηκε στην σκηνή ενός επιχειρηματικού συνεδρίου στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας την περασμένη Δευτέρα, 5 Ιουνίου. 

Το 42χρονο σούπερ μόντελ ήταν ένας από τους ομιλητές στο επιχειρηματικό συνέδριο. Ξαφνικά κατά τη διάρκεια της ομιλίας της άρχισε να δακρύζει όταν άρχισε να μιλάει για την πατρίδα αλλά και την καριέρα της.

«Η Ζιζέλ δάκρυσε στη σκηνή όταν μιλούσαν για τα πρώτα βήματα της καριέρας της», ανέφερε πηγή από το περιβάλλον του πρώην μοντέλου. «Ακόμα συγκινείται όταν σκέφτεται ότι άφησε την οικογένειά της και τις αδελφές της. Ήταν μόλις 14 ετών και έφυγε για να ξεκινήσει μια νέα ζωή, μια νέα καριέρα. Άφησε πίσω της όλα όσα ήξερε», πρόσθεσε η πηγή και συνέχισε: 

«Αυτό είναι κάτι πολύ συναισθηματικό για εκείνη. Είναι μακρύς ο δρόμος μέχρι τα 40 όταν φεύγεις στα 14-15 σου χρόνια». 

Μιλώντας στο κοινό η Ζιζέλ είπε: «Μπορείτε να κάνετε τα πάντα αν πιστεύετε στον εαυτό σας και στα όνειρά σας» και πρόσθεσε: «Όλα είναι δυνατά όταν το πιστεύουμε, και εγώ δεν διαφέρω από εσάς. Είμαι απλώς ένα άτομο που πίστεψε», τόνισε το σούπερ μόντελ. 

Πηγή: skai.gr