Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις 25ης Μαρτίου λόγω παρέλασης: Ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί Παρασκευή και Σάββατο στην Αθήνα

Που θα απαγορευτεί σταδιακά η στάση, η στάθμευση και η κυκλοφορία των οχημάτων στην Αθήνα  - Στις 25 Μαρτίου θα ισχύσει απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών μεγίστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων -  Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και στη Θεσσαλονίκη 24 και 25 Μαρτίου

Κλείσιμο

Ερντογάν: Οι Έλληνες στρατιώτες έκαψαν τη Σμύρνη

Βολές κατά της Ελλάδας εξαπέλυσε το Σάββατο ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, επιρρίπτοντας ευθύνες στους Έλληνες στρατιώτες για την καταστροφή της Σμύρνης. Παραχαράσσοντας την ιστορία, ενόψει των προεδρικών εκλογών της 24ης Ιουνίου, ο Ερντογάν αντιπαρέβαλε τους Έλληνες με τους Τούρκους προγόνους του που ήθελαν να δημιουργούν!

Μιλώντας στο Εμπορικό Επιμελητήριο της Σμύρνης, στο πλαίσιο περιοδείας του στην πόλη, προπύργιο της αξιωματικής αντιπολίτευσης Ρεπουμπλικανικό Λαϊκό Κόμμα (CHP), ο Ερντογάν υποστήριξε ότι η καταστροφή της Σμύρνης οφείλεται στην ελληνική συμπεριφορά. 

«Το μεγαλύτερο πλήγμα που δόθηκε στην όμορφη Σμύρνη, ήταν από τους Έλληνες στρατιώτες που έκαψαν την πόλη την ώρα που υποχωρούσαν» ανέφερε χαρακτηριστικά. «Μην κοιτάζετε όσους λένε ότι την πόλη έκαψαν οι Τούρκοι... Τα πιο μεγάλα πλήγματα τα έδωσαν αυτοί που θεωρούν τον εαυτό τους πολιτισμένο σε αυτή τη γεωγραφική περιοχή» σημείωσε αιχμηρά.

Οι πρόγονοί μας, δήλωσε εμφατικά ο Ερντογάν, δεν θέλησαν να καταστρέψουν, να κάψουν, επεδίωκαν πάντοτε να κτίσουν και να δημιουργήσουν, και αυτό όπως είπε φάνηκε από την ανάπτυξη της Σμύρνης μετά τον πόλεμο της ανεξαρτησίας.

Εξάλλου, σε προεκλογική του ομιλία στη Σμύρνη νωρίτερα δήλωσε: «ρωτήστε τους ηγέτες των Καθολικών, των Ορθόδοξων, των Εβραίων πώς περνάνε τα τελευταία χρόνια, θα σάς πουν ότι τα καλύτερα χρόνια τους είναι κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησής μας».


Πηγή: skai.gr