Νέο θρίλερ στις έρευνες για την δολοφονία του Άλκη: Τα βίντεο που εξετάζουν οι αρχές για πιθανό συνεργό

Σημαντική εξέλιξη στις έρευνες γύρω από την δολοφονία του 19χρονου Άλκη. Στο επίκεντρο της αστυνομικής έρευνας για την δολοφονία του 19χρονου Άλκη έχει τεθεί 20χρονος φίλος του 23χρονου συλληφθέντα, ο οποίος λίγες ώρες μετά τον φόνο πέρασε τα σύνορα της χώρας μας και μπήκε στην Αλβανία.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ΣΚΑΙ, οι αρχές έχουν στην διάθεση του βιντεοληπτικό υλικό στο οποίο απεικονίζεται ο συγκεκριμένος 20χρονος να βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το σημείο της δολοφονίας καθώς επίσης και βίντεο στο οποίο εμφανίζεται κοντά στον σύνδεσμο που πήγαν, μετά τον φόνο, ο 23χρονος και οι συνεργοί της δολοφονίας οι οποίοι και αναζητούνται.

Αστυνομικές πηγές επισημαίνουν πως υπάρχει ένα άτομο, τα χαρακτηριστικά του οποίου προσομοιάζουν απόλυτα σε αυτά του 20χρονου και για αυτόν ακριβώς τον λόγο οι αρχές μετέβησαν στην οικεία του το μεσημέρι της Παρασκευής προκειμένου να τον υποβάλλουν σε μια άτυπη εξέταση και διαπίστωσαν πως έχει φύγει για την Αλβανία στις 12:40 το μεσημέρι της Πέμπτης, μόλις μια μέρα πριν η αστυνομία φτάσει στα ίχνη του.

Ο 20χρονος έχει διαπιστωθεί πως ήταν μαζί με τον 23χρονο που έχει συλληφθεί για την δολοφονία του άτυχου Άλκη, τον Μάρτη του 2019, πάλι στην περιοχή του Χαριλάου όπου και τότε είχαν μαχαιρώσει 2 άτομα, ένα εξ αυτών στον μηρό.

Επίσης ταυτοποιήθηκε η δράση 2 ακόμη ατόμων. 

Τονίζεται πως για τον 20χρονο δεν υπάρχει ουσιαστικά κάποια ταυτοποίηση αλλά γίνεται άτυπα έρευνα.

Εντούτοις εάν υπάρξουν στοιχεία, οι αρχές θα αναζητήσουν τον 20χρονο.

Εάν δεν παρουσιαστεί αυτοβούλως, τότε θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες, για να γυρίσει στην Ελλάδα, με την συνδρομή της Αλβανικής Αστυνομίας.
 

Πηγή: skai.gr