ΚΑΙΡΟΣ

Eπίθεση Ρουβίκωνα στο Πανεπιστήμιο Πειραιά καταγγέλλει φοιτητής (pic+vid)

Επίθεση εντός του Πανεπιστημιού Πειραια και συγκεκριμένα στον χώρο όπου βρίσκονται τα γραφεία της φοιτητικής παράταξης ΔΑΠ-ΝΔΦΚ σημειώθηκε σήμερα 7-2.

Όπως μεταδίδουν τα «Φοιτητικά Νέα»  ομάδα 15-20 ατόμων εισέβαλαν στο χώρο όπου έχουν τοποθετηθεί τα γραφεία της φοιτητικής παράταξης πέταξαν τρικάκια και προκάλεσαν σημαντικές ζημιές σπάζοντας και βάφοντας με μπογιές.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με μαρτυρία του φοιτητή Α.Κ στα «Φοιτητικά Νέα» πρόκειται για άτομα του Ρουβίκωνα.

«Προ ολίγου άτομα του Ρουβίκωνα επιτέθηκαν στα γραφεία της Δ.Α.Π. εντός του Πανεπιστημίου Πειραιά, έδειραν όποιον και όποιαν έβρισκαν μπροστά τους, προσπάθησαν να πετάξουν ένα παιδί από τον πρώτο όροφο στο κενό, έριξαν ένα τραπέζι πάνω σε μια κοπέλα, πέταξαν φέιγ βολάν και έφυγαν» αναφέρει ο φοιτητής Α.Κ. που βρισκόταν όπως δηλώνει στο σημείο. Και συνεχίζει: 

«Κατά την διάρκεια των επεισοδίων η αστυνομία εκλήθει αλλά καθυστέρησε τόσο να δώσει σήμα από το κέντρο να παρέμβει γιατί χρειαζόταν πρώτα να συμπληρώσει η τηλεφωνήτρια τα στοιχεία στο σύστημα, αλλά και όταν το σήμα δόθηκε η αστυνομία άργησε να έρθει. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο μας πληροφόρησαν πως ήρθαν από το Περιστέρι». 

H επιστροφή στη νομιμότητα ενοχλεί λέει ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ   

Με ανάρτησή του στο Twitter, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Παύλος Μαρινάκης, σχολίασε την επίθεση αγνώστων στα γραφεία της φοιτητικής παράταξης ΔΑΠ-ΝΔΦΚ του Πανεπιστημίου Πειραιά.

«Η επιστροφή στη νομιμότητα φαίνεται πως ενοχλεί τους ιδεοληπτικούς τραμπούκους, οι οποίοι σήμερα επιτέθηκαν σε μέλη της dap_ndfk Πανεπιστημίου Πειραιά. Ούτε οι φοιτητές, ούτε η κυβέρνηση, ούτε οι Έλληνες πολίτες τρομοκρατούνται. Οι ημέρες της ασυδοσίας τους είναι μετρημένες», ανέφερε στο tweet του.

 

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΠΗΓΗ ΒΙΝΤΕΟ: ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Πηγή: ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ