Μεσσήνη: Συνελήφθη 50χρονος για την επίθεση με χημικό υγρό σε 49χρονη

Η γυναίκα νοσηλεύεται με σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπο (στο μάτι).

Στη σύλληψη ενός 50χρονου για την επίθεση με χημικό υγρό σε 49χρονη στην Μεσσήνη, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

"Συνελήφθη βραδινές ώρες σήμερα, Τετάρτη 10 Αυγούστου 2022, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, 50χρονος ημεδαπός για τον τραυματισμό με χημικό υγρό 49χρονης ημεδαπής, που έλαβε χώρα σε περιοχή της Μεσσήνης. Όπως προέκυψε, ο 50χρονος πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, προσέγγισε την ημεδαπή έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηρίστηκα του προσώπου του, κατά το χρόνο που αυτή εισερχόταν στην επιχείρηση όπου εργάζεται και της επιτέθηκε αρχικά τοποθετώντας πανί εμποτισμένο με υγρό στο στόμα και τη μύτη της και στη συνέχεια ρίχνοντας στο πρόσωπό της φιάλη με το ίδιο υγρό. Η 49χρονη μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται. Ο συλληφθείς με τη σχετική δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή", αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση. 

Νωρίτερα, η ΕΛΑΣ είχε γνωστοποιήσει ότι στην υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας έχει προσαχθεί και εξετάζεται ένας ημεδαπός. 

Σύμφωνα με το Best-TV.gr, Περίπου στις 4 τα ξημερώματα της Τετάρτης 10 Αυγούστου στην περιοχή Ανάληψης η ανυποψίαστη 49χρονη γυναίκα πήγαινε στη δουλειά της. Φθάνοντας εκεί κι επιχειρώντας να ανοίξει την πόρτα της επιχείρησης, όπου εργάζεται, όταν ξαφνικά δέχθηκε επίθεση από άγνωστο άνδρα με καλυμμένα χαρακτηριστικά.

Ο δράστης επιχείρησε αρχικά να ακινητοποιήσει τη γυναίκα με πανί εμποτισμένο με το χημικό υγρό και στη συνεχεία της έριξε υγρό και στο πρόσωπο. Μην μπορώντας να την ακινητοποιήσει εν τέλει τράπηκε σε φυγή.

Οι λόγοι της επίθεσης παραμένουν άγνωστοι.

Η γυναίκα νοσηλεύεται στην οφθαλμολογική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας, εκτός κινδύνου, αλλά με σοβαρά εγκαύματα στην περιοχή του ματιού.

Την υπόθεση διερευνά η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας με τις προσπάθειες για τον εντοπισμό του δράστη να συνεχίζονται.

Πηγή: skai.gr