Επίθεση με βιτριόλι: Συνεχίζεται το παγκόσμιο κύμα συμπαράστασης στην Ιωάννα

Επίθεση με βιτριόλι: Συνεχίζεται το παγκόσμιο κύμα συμπαράστασης στην Ιωάννα

Συγκινεί το παγκόσμιο κύμα συμπαράστασης στην Ιωάννα Παλιοσπύρου, το θύμα της εγκληματικής επίθεσης με το βιτριόλι στην Καλλιθέα που συγκλονίζει με την ψυχική της δύναμη. 

Η παγκόσμια εκστρατεία αγάπης και αλληλεγγύης με το σύνθημα Help Acid Attack Victim Ioanna Paliospirou που ξεκίνησε με πρωτοβουλία της Αννίτας Ναθαναήλ για να συγκεντρωθούν χρήματα για τις επεμβάσεις της Ιωάννας, έχει κάνει πάρα πολλές, και πρέπει να κάνει πάρα πολλές ακόμα, έχει ξεπεράσει τους στόχους στην πλατφόρμα  συγκέντρωσης χρημάτων gofundme.com. 

Η οικονομική συνεισφορά ανθρώπων απ' όλο τον πλανήτη στην Ιωάννα Παλιοσπύρου μέσω της GoFundme είναι συγκινητική, καθώς ο στόχος που είχε τεθεί ήταν 80.000 δολάρια, ενώ έχουν συγκεντρωθεί μέχρι στιγμής πάνω από 93.000 δολάρια. 

Σημειώνεται ότι το πρόσωπό της Ιωάννας έχει υποστεί σοβαρά εγκαύματα σε ποσοστό 94% ενώ σημαντικές είναι οι βλάβες στο λαιμό και τα δύο χέρια της, με συνέπεια να έχει ακόμη μακρύ και δύσκολο δρόμο.

«Θα ακολουθήσουν δεκάδες χειρουργεία. Όχι για να γίνω όμορφη γυναίκα, μόνο για να είμαι φυσιολογικός άνθρωπος» είχε αναφέρει η ίδια χαρακτηριστικά. 

Τα σχόλια προς την Ιωάννα κάτω από το λογαριασμό της δείχνουν ότι υπάρχει ακόμη ανθρωπισμός.. 
 

Πηγή: skai.gr