Επίθεση με βιτριόλι: Σοκαρισμένοι οι γείτονες της 35χρονης κατηγορούμενης- Τι λένε για τις κινήσεις της

Σαν βόμβα έπεσε η είδηση της σύλληψης της 35χρονης στη γειτονιά της στην περιοχή του Ζωγράφου…

Οι γείτονες της που την έβλεπαν καθημερινά δεν μπορούν να πιστέψουν ότι η όμορφη κοπέλα μπορεί να κρύβεται πίσω από την σκληρή επίθεση με  το βιτριόλι 

«Ποιος τα φαντάζεται τέτοια πράγματα;» διερωτώνται και προσθέτουν πως την έβλεπαν να πηγαίνει για περπάτημα στην Πανεπιστημιούπολη.

«Ήταν ήσυχη κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί ότι συνέβαινε κάτι τέτοιο» τονίζουν.

Το τελευταίο διάστημα κάποιοι γείτονες της είχαν παρατηρήσει αλλαγή στην συμπεριφορά της. Ακόμα και στον τρόπο που ντυνόταν.

« Το μόνο που μου είχε κάνει εντύπωση είναι ότι ενώ ήταν πάντα πολύ περιποιημένη το τελευταίο διάστημα ήταν συνέχεια με φόρμες…» παρατηρεί μια γειτόνισσα της.

Η προσαγωγή έγινε εκτός της πολυκατοικίας. Της έκλεισαν τον δρόμο και την πήραν μαζί τους (οι αστυνομικοί) αναφέρουν κάτοικοι.

Η σύλληψη της γυναίκας 22 μέρες μετά την επίθεση άνοιξαν ξανά τη συζήτηση στην περιοχή όπου εργαζόταν η 34χρονη Ιωάννα . 
Κάποιοι ισχυρίζονται τώρα ότι είδαν στην περιοχή τη γυναίκα που συνελήφθη.

«Σαν φάτσα, έτσι όπως είναι ξανθιά, το πρόσωπο της… Νομίζω πως την έχω ξαναδεί» αναφέρει κάτοικος της περιοχής.

Στις 20 Μαΐου η κατηγορούμενη φέρεται να είχε στήσει καρτέρι στο υπόγειο του κτηρίου που εργαζόταν η 34χρονη Ιωάννα.

 Όταν το θύμα έφτασε μπροστά στο ασανσέρ, εκείνη βγήκε της πέταξε βιτριόλι και εξαφανίστηκε.

 Η σκληρότητα της επίθεσης, η χρήση καυστικής ουσίας και η μεθοδικότητά της τόσο κατά την επίθεση όσο και κατά τη διαφυγή της συνθέτουν ένα έγκλημα προμελετημένο αλλά δεν συνεπάγεται αυτομάτως πως η δράστης είναι ψυχικά υγιής τονίζουν ψυχολόγοι.

« Μπορεί κάποιος να βγάλει ένα πλάνο πάρα πολύ καλά οργανωμένο, ένα σχέδιο πάρα πολύ καλά οργανωμένο που να φαίνεται πως πίσω του υπάρχει λογική αλλά αυτό δεν σημαίνει ψυχική ισορροπία» εκτιμούν.

Οι έρευνες των αρχών για το παρελθόν της 35χρονης και τους λόγους που την οδήγησαν στην επίθεση συνεχίζονται. 

Πηγή: skai.gr