ΚΑΙΡΟΣ

Επίθεση αγνώστων στο γραφείο του Κώστα Κατσίκη καταγγέλουν συνεργάτες του

Άγνωστοι επιχείρησαν να εισβάλουν στο γραφείο του βουλευτή των ΑΝΕΛ Κώστα Κατσίκη στο κέντρο της Αθήνας, ωστόσο, οι συνεργάτες του πρόλαβαν και αντέδρασαν άμεσα, με συνέπεια να τους αποτρέψουν.

Σύμφωνα με τους συνεργάτες του βουλευτή: μια γυναίκα χτύπησε το κουδούνι και άνοιξαν την πόρτα. Εκείνη την στιγμή εμφανίστηκαν οι δύο άγνωστοι. Αυτοί άρχισαν να εκτοξεύουν απειλές κατά του βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κι αποχώρησαν, χωρίς να πειράξουν το παραμικρό στο γραφείο.

Όπως τόνισαν αστυνομικές πηγές, αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο έπειτα από τηλεφώνημα που ανέφερε ότι άτομα, που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, προσπάθησαν να μπουν στο γραφείο του βουλευτή των ΑΝΕΛ. Μόλις έφτασαν οι αστυνομικοί στο γραφείο του Κ. Κατσίκη, οι άγνωστοι είχαν εξαφανιστεί.

Ο ίδιος ο βουλευτής είπε ότι έχει δεχθεί και στο παρελθόν απειλές, οι οποίες κλιμακώνονται όπως λέει με αυτήν την περίεργη «επίσκεψη» των κουκουλοφόρων, στο γραφείο του, επί της Λ. Βασιλίσσης Σοφίας.

Παρέμβαση εισαγγελέα ζητά ο Καμμένος

Παρέμβαση του εισαγγελέα για κινήσεις ανατροπής του πολιτεύματος ζητά μέσω Twitter ο αρχηγός των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος, υποστηρίζοντας ότι την ώρα που μιλούσε στον ΑΝΤ1 ο βουλευτής Κώστας Κατσίκης κουκουλοφόροι προσπάθησαν να εισβάλουν στο γραφείο του.

Διερωτάται μάλιστα τι άλλο περιμένει ο εισαγγελέας για την τεκμηρίωση των προκαταρκτικών πράξεων του αδικήματος, τονίζοντας ότι όλα έχουν ένα όριο.

Για ενέργεια που θα μπορούσε να αγγίξει τα όρια της τρομοκρατικής επίθεσης έκανε λόγο στον ΣΚΑΪ, ο εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ Θεόδωρος Τοσουνίδης.

«Μια γυναίκα χτύπησε την πόρτα και εμφανίστηκαν δύο κουκουλοφόροι, αλλά οι συνεργάτες του βουλευτή αντέδρασαν ψύχραιμα και αποφεύχθηκε το όποιο επεισόδιο», προσέθεσε.
Πηγή: skai.gr