Κλείσιμο

Επίθεση αγνώστων στην εισαγγελέα της δίκης Τοπαλούδη - Πού στρέφονται οι έρευνες

Επίθεση από αγνώστους κατήγγειλε ότι δέχθηκε η Αριστοτελεία Δόγκα, η εισαγγελέας της πολύκροτης δίκης για την υπόθεση της Ελένης Τοπαλούδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κ. Δόγκα ανέφερε στους αστυνομικούς ότι οι δράστες την αιφνιδίασαν ενώ έμπαινε στο αυτοκίνητό της στην περιοχή της Κυψέλης το βράδυ της Κυριακής.

Σε εξέλιξη βρίσκεται αστυνομική έρευνα για το περιστατικό.

Οι πρώτες εκτιμήσεις των αστυνομικών είναι ότι δεν πρόκειται για υπόθεση απόπειρας ληστείας και πως άγνωστοι δράστες, παρακολουθούσαν τις κινήσεις της εισαγγελέως.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εισαγγελική αγόρευση της κ. Δόγκα στη δίκη για την στυγερή δολοφονία της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη, είχε προκαλέσει ιδιαίτερη αίσθηση.

"Η Ελένη αντιστάθηκε με απίστευτο σθένος στο σπίτι του τρόμου. Αν μπορώ να σας απαλύνω το πόνο, θα σας πω ότι είναι ένα κορίτσι σύμβολο γιατί με πικρία βλέπω ότι το 2020 η γυναίκα αντιμετωπίζεται σαν ένα τίποτα σε πολλές περιπτώσεις. Αντιστάθηκε σε αυτά τα άθλια υποκείμενα με ηρωισμό που ούτε άντρας δεν το κάνει", είναι ένα μικρό απόσπασμα από τα όσα ανέφερε στην αγόρευση της τον περασμένο Μάιο.

Πηγή: skai.gr