Θεσσαλονίκη: Συλλήψεις και τραυματισμοί αστυνομικών στα επεισόδια έξω από την Μαλαματίνα

Συνελήφθησαν δύο άτομα για παράνομη βία, ενώ στη δικογραφία που σχηματίστηκε, περιλαμβάνεται ακόμα ένα άτομο, που αναζητείται να συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου, έπειτα από έγκληση που υπέβαλε ένας από τους συλληφθέντες για απειλή και εξύβριση".

Δύο άτομα συνελήφθησαν για παράνομη βία, μετά την ένταση που υπήρξε το πρωί στην απεργιακή κινητοποίηση έξω από τις εγκαταστάσεις της "Οινοποιίας Μαλαματίνα" στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης.

   Σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης "συνελήφθησαν δύο άτομα για παράνομη βία, ενώ στη δικογραφία που σχηματίστηκε, περιλαμβάνεται ακόμα ένα άτομο, που αναζητείται να συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου, έπειτα από έγκληση που υπέβαλε ένας από τους συλληφθέντες για απειλή και εξύβριση".

   Κατά τη διάρκεια των κινητοποιήσεων, συνεχίζει η ανακοίνωση, τραυματίστηκαν τέσσερις αστυνομικοί, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο 424 Γ.Σ.Ν.Ε., όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησαν. Ένας από τους συλληφθέντες μεταφέρθηκε σε δημόσιο νοσοκομείο, όπου και παραμένει νοσηλευόμενος.

   Οι συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι με προφορική εντολή της αρμόδιας εισαγγελικής Αρχής.  

Πηγή: skai.gr