Κλείσιμο

Επεισόδια Νέα Σμύρνη: Θέμα χρόνου η σύλληψη του ατόμου που έριξε τον αστυνομικό από τη μοτοσικλέτα

Θέμα χρόνου θεωρείται, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, η σύλληψη του ατόμου που έριξε από τη μοτοσικλέτα τον αστυνομικό της Ομάδας ΔΡΑΣΗ, ο οποίος στη συνέχεια ξυλοκοπήθηκε άγρια, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που σημειώθηκαν, το βράδυ της Τρίτης, στη Νέα Σμύρνη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο δράστης έχει ταυτοποιηθεί, και αυτή την ώρα είναι σε πλήρη εξέλιξη οι αστυνομικές έρευνες για την ανεύρεσή του. 

Παράλληλα, σημειώνεται, ότι για βαρύτατα αδικήματα κατηγορούνται οι 16 συλληφθέντες για τα επεισόδια της Νέας Σμύρνης. Ο ένας από αυτούς, μάλιστα, κατηγορείται και για απόπειρα ανθρωποκτονίας, σύμφωνα με την ενημέρωση από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής. Οπως έγινε γνωστό από την ΕΛΑΣ, πρόκειται για έναν νεαρό, ο οποίος αναγνωρίστηκε ότι συμμετείχε στην ομάδα που επιτέθηκε και τραυμάτισε σοβαρά τον αστυνομικό της Ομάδας ΔΡΑΣΗ.

Ο 27χρονος αστυνομικός νοσηλεύεται στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο. Φέρει μώλωπες και κακώσεις σε όλο του το σώμα, αλλά η αξονική τομογραφία στην οποία υπεβλήθη ήταν καθαρή. 

Πηγή: ΑΜΠΕ - skai.gr