Κλείσιμο

Εντυπωσιακές εικόνες με ελαφάκια στη χιονισμένη Πάρνηθα (vid)

Στα «λευκά» έχει ντυθεί η Πάρνηθα καθώς στα ορεινά της Αττικής χιονίζει από χθες.

Η κάμερα του ΣΚΑΪ κατέγραψε το πρωί πανέμορφες εικόνες με πάνω από 10 ελαφάκια στο χιονισμένο τοπίο, σε υψόμετρο 1.050 μέτρων.

Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο

Σύμφωνα με την πρόγνωση της μετεωρεολόγου του ΣΚΑΪ, Χριστίνας Σούζη λίγα χιόνια αναμένονται και σήμερα στα βόρεια ορεινά της Αττικής.

Σήμερα Τετάρτη, τοπικές βροχές θα σημειωθούν στα ανατολικά Ηπειρωτικά, την Εύβοια, στις Σποράδες, Κυκλάδες, Κρήτη, Ανατολικό Αιγαίο και Δωδεκάνησα που βαθμιαία θα περιοριστούν στην Εύβοια τις Κυκλάδες και την Κρήτη.

Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της Ανατολικής Ηπειρωτικής χώρας . Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι στο Ιόνιο 4 με 5 και στο Αιγαίο 7 με 8 μποφόρ με εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι στα Κεντρικά και Βόρεια έως 9 με 10  βαθμούς, στα Ανατολικά Ηπειρωτικά έως 12 με 13  βαθμούς και στην υπόλοιπη χώρα έως 15 με 16 βαθμούς.

Στην Αττική προβλέπεται συννεφιά παροδικά αυξημένη με ασθενείς τοπικές βροχές στα Βόρεια και Ανατολικά του νομού. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα Βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι 7 με 8 μποφόρ  με εξασθένηση. Η Θερμοκρασία έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται λίγη συννεφιά παροδικά αυξημένη. Οι  άνεμοι θα πνέουν  Βόρειοι – Βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η Θερμοκρασία έως 7 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτικά  η πρόγνωση του καιρού στο skaikairos.gr

Πηγή: skai.gr