Εντοπίστηκαν νεκρές η 17χρονη και η μητέρα της – Το ΙΧ έχει πέσει σε χαράδρα 120 μέτρων

Τραγική κατάληξη είχε την Κυριακή η υπόθεση που συγκλονίζει τις τελευταίες ημέρες την Κατερίνη και ολόκληρο το πανελλήνιο. Εντοπίστηκε σε χαράδρα στο 27ο χιλιόμετρο της παλαιάς εθνικής Κατερίνης - Ελασσόνας, το ΙΧ αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν η 17χρονη Μαρία-Ιωάννα Δεληγιάννη και η μητέρα της κοντά στο χωριό Άγιος Δημήτριος. Οι αρχές βρήκαν τον προφυλακτήρα και την πινακίδα του αυτοκίνητου σε χαράδρα 120 μέτρων και τις δυο γυναίκες νεκρές. Παρών στο σημείο είναι και ο αστυνομικός διευθυντής Πιερίας Γιώργος Τζήμας.

Η αστυνομία είχε "πιάσει" στην κάμερα το ΙΧ που κατευθυνόταν προς την Κάτω Μηλιά. 

Ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού Κώστας Γιαννόπουλος δήλωσε στον ΣΚΑΪ ότι "ανησυχούσαμε γιατί δεν υπήρχε καμία πληροφορία για την εξαφάνιση".

Η τελευταία ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού ανέφερε ότι η 17χρονη και η μητέρα της πιθανόν να επιβαίνουν σε όχημα ΙΧ χρώματος μπλε, μάρκας Mazda με αριθμό κυκλοφορίας ΥΡΙ 8456.

Ο πατέρας της 17χρονης και σύζυγος της 45χρονης μητέρας της την Παρασκευή είχε κάνει λόγο για ένα περιστατικό που είχε συμβεί πριν οι δύο τους να εξαφανιστούν στις 8 Νοεμβρίου. Όπως είπε γείτονάς τους καβγάδισε άγρια με τη σύζυγο και μητέρα του παιδιού του και εκείνη πήρε το αυτοκίνητο τους και την Μαρία – Ιωάννα, ενώ ήταν εκνευρισμένη.

 

 

Πηγή: skai.gr