Εντολή να μην κόβεται σε κανέναν το νερό - Ουρές από το πρωί στην ΕΥΔΑΠ

Την εντολή να μην κοπεί σε κανέναν καταναλωτή το νερό έχει δώσει ο υπουργός υποδομών, Κώστας Καραμανλής, όπως ανακοίνωσε μέσω της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Γιώργος Καραγιάννης, μετά τις ουρές που σχηματίστηκαν από το πρωί στην ΕΥΔΑΠ στο κέντρο της Αθήνας.

Ο κ. Καραγιάννης, κάλεσε τους καταναλωτές να προτιμούν τις ηλεκτρονικές πληρωμές καθώς αυτό που έχει τώρα σημασία είναι η υγεία. Τόνισε ότι ακόμη και εκείνοι που δεν μπορούν να πληρώσουν ηλεκτρονικά, μετά από την απόφαση να μην κόβεται το νερό, μπορούν να περιμένουν και να μην προσέλθουν τώρα να εξυπηρετηθούν στο κατάστημα.

Έως και 45 λεπτά η αναμονή

Η ουρά από νωρίς το πρωί φτάνει μέχρι την πλατεία Ομονοίας. Στις 10.30 περίμεναν να εξυπηρετηθούν πάνω από 30 άτομα και ο μέσος όρος αναμονής έφτανε τα 40 με 45 λεπτά. Αιτία ότι οι πολίτες εξυπηρετούνται για λόγους υγιεινής από δυο υπαλλήλους ενώ θερμομετρούνται όλοι όσοι εισέρχονται στην ΕΥΔΑΠ.

Σε γενικές γραμμές οι καταναλωτές τηρούν της αποστάσεις ωστόσο δυνάμεις της αστυνομίας βρέθηκαν στο σημείο και έκαναν κάποιες συστάσεις.
 

Πηγή: skai.gr