Ενέδρα θανάτου στο Χαϊδάρι. Πυροβόλησαν άνδρα

Δύο άγνωστοι που επέβαιναν σε μηχανή πυροβόλησαν άνδρα, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, στις 11 το πρωί, μέσα σε ΙΧ αυτοκίνητο στη συμβολή της λεωφόρου Αθηνών με την οδό Σατωβριάνδου στο Χαϊδάρι. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σημείο βρέθηκαν 19 κάλυκες από δυο διαφορετικά όπλα, ένα καλάσνικοφ και ένα πιστόλι των 9 χιλιοστών.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι δράστες με τη μηχανή πλησίασαν το Ι.Χ μάρκας BW του άνδρα και τον γάζωσαν. Στη συνέχεια, η μοτοσικλέτα ανέπτυξε ταχύτητα και οι δράστες εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ο άνδρας διακομίστηκε στο Αττικό νοσοκομείο και νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος. Οι δράστες αναζητούνται. Γίνονται έρευνες για τα κίνητρα της δολοφονικής επίθεσης, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

To θύμα συνοδευόταν από μηχανή με άνδρα της προσωπική του ασφάλειας, ο οποίος αυτή την ώρα δίνει κατάθεση στους άντρες της αστυνομίας, που βρίσκονται στην περιοχή.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το θύμα  Δ.Μ, έχει εταιρεία αλυσίδας καφέ  και είχε ασχοληθεί και με το επαγγελματικό ποδόσφαιρο και το Μάιο του 2016 του είχαν βάλει βόμβα στα γραφεία (στο ισόγειο είναι το καφέ) στην Αθηνών 267 εκεί κοντά.

 

 

Πηγή: skai.gr