Εμπλοκή του ψευτογιατρού και σε 4ο θάνατο - Έκανε σε 35χρονη ενέσεις από... το Βατικανό

Μια 35χρονη μητέρα δύο ανήλικων παιδιών από την Αθήνα είναι σύμφωνα με τον δικηγόρο Στέλιο Σούρλα το τέταρτο θύμα της απάτης που είχε στήσει ο προφυλακισθέντας ψευτογιατρός Νίκος Κοντοστάθης, που φέρεται να πλούτιζε πουλώντας ελπίδα και... μαντζούνια σε καρκινοπαθείς.

Η 35χρονη νηπιαγωγός έπασχε από καρκίνο στο στήθος και πείστηκε από τον «μαϊμού» γιατρό να μην ακολουθήσει τον τρίτο κύκλο της θεραπείας, όπως αποκάλυψε στον ΑΝΤ1 ο Στέλιος Σούρλας. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του δικηγόρου, ο 47χρονος έκανε στην άτυχη γυναίκα έξι ενέσεις, που όπως της είπε ήρθαν «κατευθείαν από το Βατικανό». Μάλιστα, κόστισαν δεκάδες χιλιάδες ευρώ, τα οποία καταγγέλλεται ότι έλαβε ο 47χρονος, ο οποίος εμφανιζόταν ως εξειδικευμένος ογκολόγος.

Όπως είπε ο κ. Σούρλας, έχει στη διάθεση του όλα τα σχετικά στοιχεία από τους συγγενείς της 35χρονης, η οποία έχασε τη ζωή της, υποκύπτοντας στη επάρατη νόσο. Συμπλήρωσε, δε, ότι σύμφωνα με τον όγκο των δεδομένων που έχει συλλέξει, από διάφορα πρόσωπα που έπεσαν θύματα του 47χρονου, μπορεί κάποιος να μιλήσει για συνεργούς του ψευτογιατρό, οι οποίοι «έσπρωχναν» υποψήφια θύματα προς τον απατεώνα.

Πηγή: skai.gr