Ελεύθερος ο 42χρονος που κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό της γυναίκας του στην Πάτρα

Ελεύθερος αφέθηκε αργά το απόγευμα της Πέμπτης ο 42χρονος από την Πάτρα που κατηγορείται για τον άγριο ξυλοδαρμό της γυναίκας του τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε ενώπιον του αυτοφόρου όπου ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να δικαστεί την Παρασκευή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, ο 42χρονος δεν κατάφερε να βρει δικηγόρο με αποτέλεσμα να ζητήσει να του οριστεί συνήγορος από το δικαστήριο.

"Βοήθεια θα με σκοτώσει"

Την ίδια ώρα, σοκ έχει προκαλέσει στην Πάτρα η είδηση του άγριου ξυλοδαρμού 29χρονης γυναίκας στην περιοχή της Αγυιάς.

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες που φέρνει στο φως το tempo24.news, η 29χρονη φέρεται να βρισκόταν σε απελπιστική κατάσταση και να μην ήξερε πως να σωθεί από τη μανία του συντρόφου της.

Μέσα στην απελπισία της κατάφερε, χωρίς να γίνει αντιληπτή από τον ίδιο, να στείλει μήνυμα γραπτού κειμένου (sms) από το κινητό της τηλέφωνο στον ευρωπαϊκό αριθμό έκτακτης ανάγκης, 112.

Στο μήνυμα φέρεται να έγραψε τη λέξη "βοήθεια" και τη διεύθυνση του σπιτιού της.

Το σήμα της έφτασε αρχικά στο κέντρο Άμεσης Δράσης Αθηνών, το οποίο τάχυστα ενημέρωσε την Αστυνομία της Πάτρας για το γεγονός ότι άτομο καλεί σε βοήθεια, δίνοντας τα στοιχεία.

Η Αστυνομία της Πάτρας οργάνωσε άμεσα την επιχείρηση, ενημερώνοντας την Πυροσβεστική και καλώντας κλειδαρά να φτάσουν στο σημείο.

Όταν έφτασαν στο σπίτι του ζευγαριού και μετά από λίγα λεπτά, ο 42χρονος ήταν αυτός που άνοιξε την πόρτα και οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψή του, ενώ εντόπισαν τη γυναίκα εμφανώς κακοποιημένη.

Ανατριχίλα προκαλεί το γεγονός ότι, σύμφωνα με τα όσα καταγγέλθηκαν, το περιστατικό του ξυλοδαρμού συνέβη μπροστά στο μόλις 17 μηνών μωρό του ζεύγους

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η άτυχη 29χρονη είχε πέσει και στο παρελθόν θύμα βίαιης συμπεριφοράς από τον σύντροφό της.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις

Πηγή: tempo24