Κλείσιμο

Βιασμός 12χρονης: Τι απαντά η ΕΛΑΣ στις καταγγελίες της μητέρας για ολιγωρία των αστυνομικών στο ΑΤ Κολωνού

Σύμφωνα με την ΓΑΔΑ δεν υπήρξε καμία ολιγωρία από τους αστυνομικούς

Ρεπορτάζ: Μάκης Συνοδινός 

Ανακοίνωση εξέδωσε αργά το βράδυ η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής σχετικά με αναφορές για ολιγωρία των αστυνομικών στο ΑΤ Κολωνού όταν η μητέρα της 12χρονης πήγε να καταγγείλει τον 53χρονο Ηλία Μίχο.

Σύμφωνα με την ΓΑΔΑ δεν υπήρξε καμία ολιγωρία από τους αστυνομικούς και τα γεγονότα έγιναν ως εξής:

  • Οι γονείς της ανήλικης μετέβησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Κολωνού, προκειμένου να καταγγείλουν παράνομες πράξεις σε βάρος της ανήλικης κόρης τους.
  • Από την εν λόγω Υπηρεσία ενημερώθηκε άμεσα η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, όπου οι γονείς της ανήλικης μετέβησαν την ίδια ημέρα και πραγματοποίησαν την καταγγελία τους.
  • Από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία, ενώ σημειώνεται ότι η εν λόγω Υπηρεσία τυγχάνει καθ’ ύλην αρμόδια και στελεχώνεται από εξειδικευμένο προσωπικό για τη διερεύνηση τέτοιου είδους υποθέσεων.

Το κορίτσι φέρεται να ζούσε τον απόλυτο εφιάλτη στα χέρια του 53χρονου ιδιοκτήτη καταστήματος, στο οποίο δούλευε για να βοηθήσει οικονομικά την οικογένειά της. Ο ίδιος κατηγορείται ότι την κακοποιούσε σεξουαλικά και την βιντεοσκοπούσε. 

Μόνος, απομονωμένος από τους υπόλοιπους κρατούμενος κρατείται στα κρατητήρια του 7ου ορόφου της ΓΑΔΑ ο Ηλίας Μίχος. 

Πηγή: skai.gr