Στους δράστες της δολοφονίας του ιδιοκτήτη πρατηρίου στον Γέρακα ανήκει το καμένο βαν

Η αστυνομία εξετάζει το όχημα μήπως βρει όπλα που άφησαν μέσα ή κάποια άλλα στοιχεία, ενδεχομένως και αποτυπώματα, που μπορεί να την οδηγήσει στα ίχνη των δραστών.

Ρεπορτάζ: Μάκης Συνοδινός 

Στους δράστες της μαφιόζικης εκτέλεσης σε βάρος του ιδιοκτήτη πρατηρίου καυσίμων στον Γέρακα ανήκει τελικά το άσπρο βαν που βρέθηκε καμένο, λίγα χιλιόμετα μακριά στην Παλλήνη, στην οδό Κατράκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του skai.gr, η αστυνομία εξετάζει το όχημα μήπως βρει όπλα που άφησαν μέσα ή κάποια άλλα στοιχεία, ενδεχομένως και αποτυπώματα, που μπορεί να την οδηγήσει στα ίχνη των δραστών.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, οι δράστες που εκτιμάται ότι είναι ή 3 ή 4 διέφυγαν από το σημείο που εγκατέλειψαν και έκαψαν το βαν με μοτοσυκλέτες ή αυτοκίνητο που τους περίμενε εκεί.

Σημειώνεται ότι ο ιδιοκτήτης του πρατηρίου καυσίμων έφτασε στο πρατήριο το πρωί με το όχημα του, μία BMW αλεξίσφαιρη και την ώρα που πάρκαρε μπροστά από το κατάστημα και βγήκε έξω από το όχημα, ένα βαν λευκό, στο οποίο επέβαιναν 3 άτομα τον πλησίασε και τον “γάζωσαν” κυριολεκτικά

Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν πως έπεσαν περίπου 20 σφαίρες.

Πηγή: skai.gr