Απομακρύνθηκε νωρίς το πρωί από συνεργεία του Δήμου Αθηναίων, το κοντέινερ που είχε τοποθετήσει ο Ρουβίκωνας στην πλατεία Εξαρχείων.

Το λεγόμενο «ΚΕΠ των αναρχικών» είχε τοποθετηθεί στην πλατεία των Εξαρχείων το 2017 και λειτουργούσε ως «περίπτερο» ενημέρωσης όπως το είχαν χαρακτηρίσει.

 

Η επιχείρηση του Δήμου έγινε συνοδεία ισχυρής δύναμης της αστυνομίας. Παράλληλα, συνεργεία του Δήμου Αθηναίων πραγματοποιούν καθαρισμό, ενίσχυση φωτισμού και άλλες παρεμβάσεις στην πλατεία των Εξαρχείων και τη γύρω περιοχή.

«Στην προσπάθεια που ξεκινήσαμε για να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των Αθηναίων, είμαστε αποφασισμένοι να μην αφήσουμε ούτε μια μέρα να πάει χαμένη. Με δράσεις που ενισχύουν την καθαριότητα, βελτιώνουν τον φωτισμό, εμπλουτίζουν το πράσινο  και αξιοποιούν τον δημόσιο χώρο προς όφελος των δημοτών. Συνεχίζουμε την μάχη της καθημερινότητας παντού στην πόλη» τόνισε ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης. 

Όπως τονίζεται και σε ανακοίνωση του δήμου Αθηναίων «οι δράσεις του στην πλατεία Εξαρχείων περιλαμβάνονται στο συνολικό σχέδιο που έχει εκπονηθεί από τη νέα δημοτική Αρχή για τις 129 γειτονιές της Αθήνας και η εφαρμογή του ξεκίνησε ήδη».

 

 

 

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις