Εξαφάνιση 30χρονης στο Χαϊδάρι

Εξαφάνιση 30χρονης στο Χαϊδάρι

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο

Στις 11/08/2022, εξαφανίστηκε από την περιοχή του Χαϊδαρίου, η Κονιώση Μαριάννα, 30 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Κονιώση Μαριάννας και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης σήμερα στις 13/08/2022 κατόπιν αιτήματος του οικογενειακού του περιβάλλοντος, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η Κονιώση Μαριάννα έχει ύψος 1,70 μ., είναι αδύνατη, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε γκρι κοντομάνικη μπλούζα, γκρι παντελόνι και σαγιονάρες ανοιχτού μπλε.

Αξίζει να σημειωθεί πως η φωτογραφία που κοινοποιείται είναι η μοναδική που διατέθηκε και δεν ανταποκρίνεται απόλυτα στη σημερινή της εικόνα. 

Εξαφάνιση 30χρονης στο Χαϊδάρι

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας, αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp, οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. 


 

Πηγή: skai.gr