Έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη: Συγκλονίζει η περιγραφή του πατέρα της τραυματισμένης Ελληνίδας στον ΣΚΑΪ: «Zει απο θαύμα»

Την έσωσε ένα ζευγάρι που ήταν μπροστά της, αναφέρει μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο πατερας της ελληνίδας που τραυματίστηκε στην τρομερή έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη και η οποία νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. 

Συγκλονιστικά είναι τα όσα μοιράστηκε στον ΣΚΑΪ, μιλώντας στην Έλλη Κασόλη, ο πατερας της ελληνίδας που τραυματίστηκε στην τρομερή έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη και η οποία νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. Η κόρη του όπως λέει ζει απο θαύμα.

Πατέρας τραυματισμένης: Έπαθε σοκ. Και ζει από θαύμα γιατί την έσωσε ένα ζευγάρι που ήταν μπροστά της, έφαγε όλο το ωστικό κύμα της έκρηξης και σκοτώθηκαν οι άνθρωποι και από πίσω ήταν η κόρη μου. Και τραυματίστηκε μόνο στο πόδι. Άμα δεν ήταν το ζευγάρι μπροστά αυτοί να φάνε όλο το ωστικό κύμα, θα ήταν τώρα νεκρή. 

Δημοσιογράφος ΣΚΑΪ: Τι σας είπε έπεσε κάτω; Τι θυμάται; Πως σας τα περιέγραψε; 

Πατέρας τραυματισμένης: Έγινε αυτή η έκρηξη και έγινε πανδαιμόνιο και την πήραν, την έβαλαν μέσα σε ένα μαγαζί, έκλεισαν τα στόρια οι μαγαζάτορες εκεί, όλα τα μαγαζιά, και μέχρι να έρθουν τα ασθενοφόρα να τους παραλάβουν και να πάνε στο νοσοκομείο. 

Δημοσιογράφος ΣΚΑΪ: Μιλήσατε μαζί της καθόλου;

Πατέρας τραυματισμένης: Μιλήσαμε βεβαίως, μαζί της μιλήσαμε.

Δημοσιογράφος ΣΚΑΪ: Πότε μιήσατε; Αν σας είπε κάτι, αν είναι ακόμα στο νοσοκομείο;

Πατέρας τραυματισμένης: Το παιδί είναι στο νοσοκομείο. Με γύψο στο πόδι, με το θραύσμα μέσα στο πόδι. Είναι καλά στην υγεία του, είναι σοκαρισμένο πάρα πολύ. 

Δημοσιογράφος ΣΚΑΪ: Η κόρη σας τις σας είπε; Πώς είναι; Αντέχει; Κρατάει;

Πατέρας τραυματισμένης: Κρατάει αλλά φοβάται να περπατήσει. Το πόδι της δηλαδή δεν μπορεί να περπατήσει, δεν μπορεί να σκύψει γιατί πονάει υπερβολικά. Περιμένουμε να έρθει το παιδί εδώ πέρα, κάνει ο κύριος Πλέυρης ενέργειες με τον κύριο Δένδια και όσο περνάει η ώρα το στομάχι μου σφίγγει και δεν ξέρω τί θα γίνει.

Πηγή: skai.gr