Εκπρόσωπος τύπου ΕΛΑΣ για έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Σπάνια τόση βαρβαρότητα για τα δεδομένα της χώρας

Στη αγριότητα με την οποία διέπραξαν το έγκλημα σε βάρος της 20χρονης οι δράστες στα Γλυκά Νερά αναφέρθηκε ο εκπρόσωπος τύπου της ελληνικής αστυνομίας, Θεόδωρος Χρονόπουλος  σημειώνοντας ότι τόση βαρβαρότητα είναι σπάνια για τα ελληνικά δεδομένα.

«Η δολοφονία της 20χρονης μητέρας σήμερα το πρωί είναι ένα ειδεχθές έγκλημα που διαπράχθηκε με ιδιαίτερη αγριότητα. Τόση βαρβαρότητα είναι σπάνια για τα δεδομένα της χώρας μας», δήλωσε χαρακτηριστικά. 

Πρόσθεσε ότι ο σύζυγος κατάφερε και ειδοποίησε τις αρχές, οι οποίες ανταποκρίθηκαν άμεσα, ενώ επισήμανε ότι από την πρώτη στιγμή παρασχέθηκε ψυχολογική υποστήριξη και ιατρική παρακολούθηση στα μέλη της οικογένειας. 

Σε ό,τι αφορά στην κινητοποίηση της ΕΛΑΣ, ο κ. Χρονόπουλος δήλωσε ότι υπήρξε άμεση. «Ειδική ομάδα αξιωματικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής ανέλαβε τις έρευνες προκειμένου να εξιχνιάσει την υπόθεση και να οδηγήσει τους δράστες στη δικαιοσύνη. Εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια μας τόσο στους οικείους όσο και στην οικογένεια της κοπέλας», κατέληξε. 
 

 

 

 

Πηγή: skai.gr