Εκπρόσωπος ΕΛΑΣ σε ΣΚΑΪ: Δύσκολη επικοινωνία αρχικά πριν παραδοθεί - Αποστολή ΣΚΑΪ στη Φολέγανδρο

Στο σημείο της δολοφονίας  της 26χρονης Γαρυφαλλιάς από το 30χρονο καθ’ ομολογίαν δολοφόνο της στη Λυγαριά της Φολεγάνδρου, λίγα μέτρα αφότου το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο δράστης σταμάτησε την τρελή πορεία του, βρέθηκε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Παναγιώτης Σπυρόπουλος. 

Φαίνεται πως η 26χρονη κοπέλα άνοιξε την πόρτα του συνοδηγού και έξω από το όχημα ο διαπληκτισμός του ζευγαριού.  Ακολούθησε η πορεία προς τα βράχια όπου σύμφωνα με την κατάθεση του ο 30χρονος έσπρωξε την 26χρονη.

Στο εσωτερικό του αυτοκινήτου φαίνεται μια πέτρα στο πάτωμα του συνοδηγού, ενώ κατά την τρελή του πορεία έμειναν κομμάτια στην πλαγιά. 


Μιλώντας στον ΣΚΑΪ η εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ Άννα Ευθυμίου δήλωσε ότι η αρχική επικοινωνία με τον 30χρονο ήταν δύσκολη. Οδηγήθηκε αρχικά στο λιμεναρχείο Φολεγάνδρου και μετά στο αστυνομικό τμήμα όπου κατόπιν συζήτησης ομολόγησε την πράξη του. 

«Ήταν δύσκολη η επικοινωνία μαζι του αρχικά, αλλά με διαπραγματεύσεις πείστηκε να παραδοθεί. Ο ίδιος υποστήριξε ότι τσακωθήκαν έτσι βγήκε το αυτοκίνητο έκτος πορείας, και στη συνέχεια την έσπρωξε προς τη θάλασσα» τόνισε η εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ. 

Έχει υποστηρίξει ότι στη συνέχεια κατέβηκε κάτω για να τη βοηθήσει όπου τη βρήκε νεκρή όλα τα στοιχεία εξετάζονται από την εγκληματολογική υπηρεσία, εξήγησε. 

Η ΕΛΑΣ αναζητούσε το δράστη σε όλο το νησί στη συνέχεια βρέθηκε κοντά στο σημείο της δολοφονίας της κοπέλας, για την ανεύρεση του συνέδραμαν οι κάτοικοι. Βρίσκεται στην εισαγγελία της Νάξου και την Τρίτη θα πάει στον ανακριτή. 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το skai.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Πηγή: skai.gr