Εκοιμήθη ο εφημέριος του ναού Αγίου Θωμά Αμπελοκήπων, Νικόλαος Πανταζής

Σπούδασε στην Ανωτάτη Εκκλησιαστική Ακαδημία Αθηνών, ενώ παράλληλα ήταν πτυχιούχος ηλεκτρονικός. Χειροτονήθηκε διάκονος στις 13 Φεβρουαρίου 2005 από τον μακαριστό μητροπολίτη Γλυφάδας κυρό Παύλο και πρεσβύτερος στις 30 Απριλίου 2006 από τον μακαριστό αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κυρό Χριστόδουλο.

«Εκοιμήθη» χθες ο εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Θωμά Αμπελοκήπων, πρωτοπρεσβύτερος Νικόλαος Πανταζής, σύμφωνα με ανακοίνωση της Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Ο μακαριστός γεννήθηκε το 1963. Σπούδασε στην Ανωτάτη Εκκλησιαστική Ακαδημία Αθηνών, ενώ παράλληλα ήταν πτυχιούχος ηλεκτρονικός. Χειροτονήθηκε διάκονος στις 13 Φεβρουαρίου 2005 από τον μακαριστό μητροπολίτη Γλυφάδας κυρό Παύλο και πρεσβύτερος στις 30 Απριλίου 2006 από τον μακαριστό αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κυρό Χριστόδουλο.

Υπηρέτησε ως εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Θωμά Αμπελοκήπων και του Ιερού Παρεκκλησίου Αγίου Αντύπα της Οδοντιατρικής Σχολής Αθηνών.

Από το 2007 προσέφερε τις υπηρεσίες του στην Επικοινωνιακή και Μορφωτική Υπηρεσία της Εκκλησίας της Ελλάδος (ΕΜΥΕΕ) ως Υπεύθυνος Κλάδων Διαδικτύου και Εκδόσεων και Τεχνικός Υπεύθυνος του Ραδιοφωνικού Σταθμού, ενώ παράλληλα, μέχρι της κοιμήσεώς του, διετέλεσε πρόεδρος του Ορθόδοξου Χριστιανικού Συλλόγου «Η Ελπίς».

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Τρίτη 9 Αυγούστου, στις 11:00, στον Ιερό Ναό Αγίου Θωμά Αμπελοκήπων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ