Κλείσιμο

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Είμαι σοκαρισμένη από αυτά που ανακάλυψα, λέει η θεία του κοριτσιού

Η γυναίκα που κατάλαβε ότι κάτι συμβαίνει στο κορίτσι και ανακάλυψε την φρικιαστική ιστορία με τον 53χρονο, μίλησε αποκλειστικά στο «Πρωϊνό μας». 

Η θεία του 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό, η γυναίκα που κατάλαβε ότι κάτι συμβαίνει στο κορίτσι και ανακάλυψε την φρικιαστική ιστορία με τον 53χρονο, μίλησε αποκλειστικά στο «Πρωϊνό μας», τονίζοντας ότι τώρα κύριο μέλημά της είναι να προστατευτούν και τα υπόλοιπα παιδιά της οικογένειας. 

«Είμαι σοκαρισμένη από αυτά που ανακάλυψα και την τροπή που έχει πάρει η υπόθεση. Μοναδικό μου μέλημα είναι να προστατέψω την 12χρονη ανηψιά μου και τα υπόλοιπα 7 αδέρφια της. Πρέπει να συνεχίσουν να ζουν με αξιοπρέπεια» είπε η γυναίκα. 

«Επειδή τις τελευταίες μέρες δημοσιεύονται ανακρίβειες για την οικογένειά μας και φωτογραφίες των παιδιών με καλυμμένα πρόσωπα… όλα αυτά επιβαρύνουν τον ψυχισμό τους και υπονομεύουν την μετέπειτα ζωή των παιδιών […] Σας διαβεβαιώνω ότι στο οικογενειακό περιβάλλον υπάρχουν άνθρωποι που λατρεύουν και στηρίζουν τα παιδιά και παλεύουν για την ανατροφή τους ακόμα και από το υστέρημά τους» ανέφερε η 62χρονη συγγενής τους. 

Η γυναίκα έκανε έκκληση σε όλα τα μέσα και τους δημοσιογράφους να σταματήσουν να αναπαράγουν φωτογραφίες της οικογένειας και να δημοσιεύουν πληροφορίες για την ζωή της οικογένειας και των παιδιών, κλείνοντας με την φράση «με εκτίμηση και σεβασμό στην δουλειά όλων σας». 

Πηγή: skai.gr