Tην Πέμπτη απολογείται η 47χρονη κατηγορούμενη για το έγκλημα στο Μοσχάτο

Της απαγγέλθηκε κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Μάκης Συνοδινός

Προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη στις 12 το μεσημέρι πήρε από την Εισαγγελία η 47χρονη κατηγορούμενη για το έγκλημα στο Μοσχάτο.

Της απαγγέλθηκε κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Η 47χρονη, έφτασε νωρίτερα στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων συνοδεία αστυνομικών, έχοντας συλληφθεί για τον απαγχονισμό 50χρονου άντρα στο Μοσχάτο.

Η γραμμή της κατηγορούμενης σύμφωνα με πληροφορίες είναι πως το θύμα της χρώσταγε μεγάλο χρηματικό ποσό.

Στο μεταξύ, φύλλο και φτερό κάνει η ΕΛΑΣ τις τελευταίες υποθέσεις που είχε χειριστεί ο 50χρονος ασφαλιστικός σύμβουλος από το Μοσχάτο ο οποίος εχτές το απόγευμα βρήκε τραγικό θάνατο δια απαγχονισμού και αυτό διότι αν αποδειχθούν τα λεγόμενα της κατηγορούμενης πως της χρώσταγε μεγάλο χρηματικό ποσό το οποίο της έλεγε πως δεν μπορεί να της το επιστρέψει, πιθανόν να βρεθούν και άλλοι πολίτες στους οποίους χρώσταγε χρήματα.

Η κατηγορούμενη από την πρώτη στιγμή κατέθεσε στους αστυνομικούς πως το θύμα δεν τις επέστρεφε τα χρήματα που της όφειλε και για τον λόγο αυτό πήγε εχτές στο σπιτι του .

Μάλιστα σύμφωνα με αστυνομικές πηγές στην κατάθεση της είπε πως ο 50χρονος της έλεγε πως είναι απελπισμένος και πως θα δώσει τέλος στη ζωή του.

Πληροφορίες ωστόσο αναφέρουν πως το τελευταίο διάστημα ο 50χρονος είχε «ανοιχτούς λογαριασμούς» και με άλλους πελάτες οι οποίοι ζητούσαν τα χρήματα τους πίσω .

Μάλιστα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες σαν δικαιολογία έλεγε πως η πρώην σύζυγος του είχε πάρει τα χρήματα των πελατών και είχε διαφύγει στο εξωτερικό .