Έγκλημα στο Μοσχάτο: Μου έφαγε 200.000 ευρώ υποστηρίζει για τον λογιστή η 47χρονη - Δείτε βίντεο

Όπως ομολόγησε στους αστυνομικούς του είπε «αυτοκτόνα» και τότε αυτός ανέβηκε σε μια καρέκλα και πέρασε στον λαιμό του έναν αυτοσχέδιο βρόγχο τον οποίο είχε δέσει στο μονόζυγο

Ρεπορτάζ: Μάκης Συνοδινός

Οικονομικές διάφορες μεταξύ του 50χρονου και της 47χρονης φαίνεται πως είναι με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, ο λόγος που ο 50χρονος βρήκε τραγικό θάνατο εντός του διαμερίσματος του στο Μοσχάτο καθώς εντοπίστηκε εχτές το απόγευμα από αστυνομικούς απαγχονισμένος.

Σύμφωνα με την κατάθεση της 47χρονης η οποία άνοιξε στους αστυνομικούς όταν έφτασαν στο διαμέρισμα, ο άτυχος άντρας της χρώσταγε χρήματα (200.000 όπως ανέφερε η ίδια) τα οποία δεν μπορούσε να της επιστρέψει.

Βίντεο από τη στιγμή που η 47χρονη πηγαίνει στο συνεργείο και ρωτάει που είναι το θύμα της:

«Πήγα στο διαμέρισμα του στην οδό Άνδρου για να του ζητήσω τα χρήματα που μου χρώσταγε» φέρεται να ήταν οι πρώτες της κουβέντες στους αστυνομικούς της ασφαλείας Πειραιά. Κατόπιν διαπληκτίστηκαν έντονα ενώ τις φωνές από το διαμέρισμα άκουσαν περίοικοι όπου ειδοποίησαν την αστυνομία.

Η 47χρονη η οποία δεν φαίνεται πως έχει συγγένεια με τον 50χρονο, επιχείρησε να τον πνίξει με ένα κορδόνι ενώ κατά τη διάρκεια του καβγά το θύμα της είπε πως θέλει να δώσει τέλος στη ζωή του γιατί είναι απελπισμένος.

Η 47χρονη όπως ομολόγησε στους αστυνομικούς του είπε «αυτοκτόνα» και τότε αυτός ανέβηκε σε μια καρέκλα και πέρασε στον λαιμό του έναν αυτοσχέδιο βρόγχο τον οποίο είχε δέσει στο μονόζυγο.

Σύμφωνα πάντα με την κατάθεση της 47χρονης αυτή ήταν που του έδωσε την χαριστική βολή κλωτσώντας την καρέκλα με αποτέλεσμα τον απαγχονισμό του.

Πηγή: skai.gr