Καβάλα: Ο δράστης έστειλε SMS από το κινητό της γυναίκας του, αφού τη δολοφόνησε

Πήγε για τρέξιμο, πήρε τα κλειδιά του φαρμακείου, δολοφόνησε τη γυναίκα του και στη συνέχεια προσπάθησε να κρύψει την πράξη του στέλνοντας μήνυμα από το κινητό της.

Με πρωτοφανή ψυχραιμία, ο 55χρονος γυναικοκτόνος στην Καβάλα όχι μόνο διέπραξε το αποτρόπαιο έγκλημα, αλλά επιχείρησε και να αποπροσανατολίσει συγγενείς, φίλους, αλλά και την αστυνομία. 

Ο καθ΄ομολογίαν δράστης όπως περιγράφουν φίλοι του ζευγαριού, είχε παθολογική ζήλεια. Ο ίδιος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, ότι σκότωσε την 43χρονη γιατί φοβόταν ότι θα τον εγκαταλείψει μαζί με τα δύο ανήλικα παιδιά τους.  

«Μου είπε ότι θέλει να χωρίσουμε. Τη σκότωσα, γιατί φοβόμουν ότι δεν θα με άφηνε να βλέπω τα παιδιά», ανέφερε. 

Όπως δήλωσε η υπάλληλος του φαρμακείου της 43χρονης γυναίκας μιλώντας στο MEGA, «6η ώρα χτυπάει το κινητό μου, με παίρνει ο άντρας της, μου λέει θέλω τα δεύτερα κλειδιά γιατί δεν κατεβαίνει το στοράκι από μπροστά. Του έδωσα τα κλειδιά, έκτοτε κατέβηκαν τα στόρια και δεν ξανάνοιξαν. Μου ήρθε κι ένα μήνυμα στο κινητό 20:10 από την Αΐντα, το οποίο δεν ήταν από την Αΐντα ότι “είμαστε καλά μην ανησυχείς”».

Σύμφωνα με πληροφορίες το στυγερό έγκλημα έχει καταγραφεί από τις κάμερες ασφαλείας του φαρμακείου. Το υλικό βρίσκεται στα χέρια της Ασφάλειας που αναμένεται να πάρει κατάθεση από τον 55χρονο που νοσηλεύεται μετά την απόπειρα αυτοκτονίας. 

Η ιατροδικαστική έκθεση σοκάρει. Φαίνεται να στραγγάλισε την 43χρονη με το ένα του χέρι. Ήταν τέτοια η πίεση που άσκησε που προκάλεσε ακόμα και κάταγμα στο κεφάλι της άτυχης γυναίκα που όπως φαίνεται πάλεψε μάταια μέχρι τέλους για να σώσει τη ζωή της. 

Σημειώνεται ότι λίγες μέρες πριν πέσει νεκρή από τα χέρια του συζύγου της, η φαρμακοποιός έγραφε στην τελευταία της ανάρτηση στο Instagram: «Ποτέ μην μετανιώνεις κάτι, γιατί κάποτε ήταν αυτό που ήθελες πραγματικά». 

Συγγενείς και φίλοι θα πουν αύριο, Κυριακή το τελευταίο «αντίο» στην 43χρονη, στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στον Αμυγδαλεώνα της Καβάλας. 
 

Πηγή: skai.gr