Τραγωδία στην Έδεσσα: Νεκρή 17χρονη σε τροχαίο με μοτοσικλέτα

Τραυματισμένη η οδηγός της μοτοσικλέτας - Ο θάνατος της 17χρονης συνεπιβάτιδας ήταν ακαριαίος - Οι δύο ανήλικες δεν φορούσαν κράνος - Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Τραγωδία σημειώθηκε τα ξημερώματα στην Έδεσσα. Μία 17χρονη έχασε τη ζωή της, και η συνομήλικη φίλη της τραυματίστηκε, όταν η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαιναν, με οδηγό τη δεύτερη, ξέφυγε από την πορεία της και προσέκρουσε σε συρμάτινη περίφραξη, στο 1ο χλμ. της επαρχιακής οδού Προμάχων - Αριδαίας, στην Πέλλα.

Το δυστύχημα συνέβη γύρω στις 4 τα ξημερώματα, υπό συνθήκες που ερευνά το Αστυνομικό Τμήμα Αλμωπίας.

Όπως έγινε γνωστό, ο θάνατος της 17χρονης συνεπιβάτιδας ήταν ακαριαίος, ενώ η φίλη της μεταφέρθηκε με ελαφρά τραύματα στο Γενικό Νοσοκομείο Έδεσσας.

Κατά πληροφορίες, οι δύο ανήλικες δεν φορούσαν κράνος, ενώ ερευνάται εάν η οδηγός διέθετε δίπλωμα οδήγησης.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για το τροχαίο

"Σήμερα (7 Ιουλίου 2023) και ώρα 04:00 περίπου, στο 1ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Προμάχων-Αριδαίας Πέλλας μοτοσυκλέτα που οδηγούσε 17χρονη ημεδαπή με συνεπιβάτιδα ακόμη μία 17χρονη ημεδαπή, εξετράπη της πορείας της, ανετράπη και προσέκρουσε σε συρμάτινη περίφραξη, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της 17χρονης συνεπιβάτιδας και τον τραυματισμό της 17χρονης οδηγού της μοτοσυκλέτας. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αλμωπίας".

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ