Κλείσιμο

Kαταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση 7χρονου από 14χρονο στο Παίδων

Η ΕΔΕ διεξαχθεί σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας, προκειμένου να διερευνηθούν οι καταγγελίες της μητέρας του ανηλίκου  Ο 14χρονος φέρεται να παρενόχλησε και 13χρονη

Εντολή να διενεργηθεί άμεσα ΕΔΕ έδωσε ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης μετά τις καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας για παρενόχληση ανηλίκου από ανήλικο στο νοσοκομείο Π&Α Κυριάκου.

Η ΕΔΕ διεξαχθεί σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας, προκειμένου να διερευνηθούν οι καταγγελίες της μητέρας του ενός ανηλίκου, σύμφωνα με τις οποίες το παιδί της έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από άλλο παιδί, μεγαλύτερο σε ηλικία.

Το βράδυ της Τρίτης και αφότου η μητέρα του ανήλικου παιδιού ενημερώθηκε από τον επτάχρονο γιο της για το συμβάν, άρχισε να φωνάζει στον 14χρονο και να κάνει φασαρία. Στη συνέχεια ενημερώθηκε για το περιστατικό συγγενής του επτάχρονου ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες κι εκείνος με τη σειρά του άρχισε να φωνάζει στον 14χρονο ενώ φέρεται και να χειροδίκησε .Αμέσως, επενέβη το προσωπικό του νοσοκομείου και στη συνέχεια ενημερώθηκε και η αστυνομία. 

Ο επτάχρονος μπήκε στο Παίδων με εισαγγελική παραγγελία και υποβάλλεται σε εξετάσεις.

Καταγγελία και από 13χρονη

Μετά την καταγγελία του επτάχρονου, φέρεται πως ακολούθηκε και η καταγγελία 13χρονης για παρενόχληση από τον 14χρονο.


 

Πηγή: skai.gr