Easy Coutiel: Ο γνωστός DJ μιλά για την μάχη που έδωσε με τον κορωνοϊό

«Πρέπει πρώτα να σεβαστώ τον εαυτό μου και μετά τους υπόλοιπους.. και αυτό που επιβάλλεται – και στην περίπτωση μου λειτούργησε, είναι να εμβολιαστούμε. Όλοι οι γιατροί συμφωνούν σε αυτό. Αν δεν είχα εμβολιαστεί μπορεί αυτή τη στιγμή να μην μιλούσα μαζί σας», είναι το μήνυμα του Ήζυ Κουτιέλ προς τους ανεμβολίαστους.

Ο γνωστός dj βίωσε ένα θαύμα: Πέρασε από τον εφιάλτη της διασωλήνωσης, έχασε 20 κιλά και μετά από 46 ημέρες νοσηλείας και αποκατάστασης βρίσκεται και πάλι στο σπίτι του.

«3 εβδομάδες κοιμόμουν, μπορεί με απίστευτα ρεαλιστικούς εφιάλτες. Δεν φαντάζεστε.. Σε βαθμό που όταν ξύπνησα, ζούσα ακόμα μέσα σε αυτούς, αν είναι δυνατόν», αναφέρει χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Ο δημοφιλής μουσικός παραγωγός έχει κυκλοφορήσει μεταξύ άλλων και το.. Πειρατικό του 2004.
Έχει στήσει ραδιόφωνα ενώ έχει ιδρύσει και δισκογραφικές εταιρείες..


Στις 2 Νοεμβρίου κόλλησε κορωνοϊό, τρεις μέρες μετά μπήκε στο Σωτηρία και στις 7 Νοεμβρίου διασωληνώνεται.

Αν δεν είχε εμβολιαστεί, όπως εκμυστηρεύεται, τα πράγματα θα είχαν άλλη πορεία.

«Κι αυτό κρίνεται απ' το γεγονός ότι αυτή τη στιγμή είμαι εδώ και σας μιλάω. Στην αρχή δεν πήγαιναν καλά-τις 2 πρώτες εβδομάδες πηγαινοερχόμουν. Το γεγονός ότι ήμουν 2πλά εμβολιασμένος, με το 2ο στις 2 Ιουλίου-θα είχα κάνει και το τρίτο αλλά δεν είχε ανοίξει ακόμα η πλατφόρμα-συνέβαλαν σημαντικά στο να μπορέσω να ανταπεξέλθω σαν οργανισμός. 

Η αγωνία των δικών του που επί 3 εβδομάδες περίμεναν κάθε μεσημέρι στο τηλέφωνο, για να μάθουν την πορεία της υγείας του, είναι κάτι που δεν θα ξεχάσουν ποτέ» δήλωσε.

Ο ίδιος θα ευγνωμονεί για πάντα του γιατρούς που τον κράτησαν στη ζωή. Πάρα πολύ δύσκολες συνθήκες, το έζησα κι εγώ. Πραγματικά χρειάζονται προσωπικό. Χρειάζονται υλική υποστήριξη.


Ο Ήζυ Κουτιέλ θα συνεχίσει τις φυσικοθεραπείες για να μπορέσει να σταθεί και πάλι στα πόδια του και θα προσπαθήσει να πείσει όσο το δυνατόν περισσότερους να εμβολιαστούνγια να προστατευθούν από τον κορωνοϊό
 

Πηγή: skai.gr