Νεκροί δύο 21χρονοι και μια 22χρονη σε τροχαίο στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης- Αθηνών- Η ανακοίνωση ΕΛΑΣ

Τρεις νέοι, ηλικίας 21 και 22 ετών, σκοτώθηκαν, όταν ΙΧ στο οποίο επέβαιναν πέντε άτομα έπεσε σε προστατευτικές μπάρες και ακινητοποιήθηκε στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης- Αθηνών, στο ύψος της Νέας Αγαθούπολης Πιερίας, λίγο πριν από τις 2 το μεσημέρι.

Στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες που ανέσυραν από το όχημα τρια άτομα χωρίς τις αισθήσεις τους, ενώ οι άλλοι δύο επιβαίνοντες τραυματίστηκαν.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, ενώ η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται προς το παρόν από δύο λωρίδες.

Ανακοίνωση για το θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Αθήνας, εξέδωσε η Ελληνική Αστυνομία.

“Σήμερα (10 Ιανουαρίου 2022) και ώρα 13.45 περίπου, στο 460 χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης στο ύψος της Νέας Αγαθούπολης Πιερίας, Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 20χρονος ημεδαπός και στο οποίο επέβαιναν άλλα 4 άτομα, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε προστατευτικές μπάρες και στύλο φωτισμού, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό δύο 21χρονων ημεδαπών και μίας 22χρονης ημεδαπής, που επέβαιναν στο όχημα και τον τραυματισμό του 20χρονου οδηγού και μίας 20χρονης ημεδαπής που επέβαινε στο όχημα, οι οποίοι και διακομίσθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων ΠΑΘΕ Πιερίας”.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ