Γιατροί του Κόσμου: Δωρεάν μπουκάλια με νερό σε άστεγους με πρωτοβουλία του Μεγάρου Μαξίμου

Τα εμφιαλωμένα νερά θα μοιράσουν οι ομάδες Streetwork σε Αθήνα και Πειραιά, σε συνανθρώπους μας που διαβιούν χωρίς στέγη.

Παλέτες με δεκάδες μπουκάλια νερού παραδόθηκαν στους σήμερα στους «Γιατρούς του Κόσμου», με πρωτοβουλία του Μεγάρου Μαξίμου.

Τα εμφιαλωμένα νερά θα μοιράσουν οι ομάδες Streetwork σε Αθήνα και Πειραιά, σε συνανθρώπους μας που διαβιούν χωρίς στέγη.

Σχετική ανάρτηση που ευχαριστεί το Μέγαρο Μαξίμου δημοσίευσαν οι «Γιατροί του Κόσμου»:

Με πρωτοβουλία του Γενικού Γραμματέα Πρωθυπουργού, κ. Γρηγόρη Δημητριάδη και του Γενικού Γραμματέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας, κ. Σταμάτη, σήμερα παραλάβαμε στα γραφεία μας από την εταιρεία ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε. παλέτες με Ζαγόρι Φυσικό Μεταλλικό Νερό, με σκοπό την υποστήριξη των άστεγων και ευάλωτων συνανθρώπων μας που το έχουν ανάγκη, καθώς βρίσκονται σε δύσκολες συνθήκες διαβίωσης. Τα εμφιαλωμένα νερά θα μοιράσουν οι ομάδες Streetwork των #ΓτΚ κατά τη διάρκεια των υψηλών θερμοκρασιών του καλοκαιριού στην ευρύτερη περιοχή των Αθηνών και του Πειραιά, σε συνανθρώπους μας που διαβιούν χωρίς στέγη.

Ευχαριστούμε θερμά του Γενικούς Γραμματείς και την εταιρεία ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε. για την πολύ σημαντική δωρεά τους προς τους ΓτΚ.

Πηγή: skai.gr