Δωρεάν διαδικτυακά μαθήματα πρώτων βοηθειών από το Όλοι Μαζί Μπορούμε, το ΕΚΑΒ και το CSII Institute

Δωρεάν Διαδικτυακά Μαθήματα Πρώτα Βοηθειών

Το Όλοι Μαζί Μπορούμε, το ΕΚΑΒ και CSII Institute, διοργανώνουν δωρεάν διαδικτυακά μαθήματα πρώτων βοηθειών

Συνεχίζονται τα δωρεάν διαδικτυακά μαθήματα πρώτων βοηθειών που διοργανώνουν το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, το ΕΚΑΒ και το CSII Institute.

Στόχος αυτής της δράσης, είναι να μάθουν οι πολίτες πώς να αντιμετωπίζουν άμεσα  απειλητικές ή μη καταστάσεις για τη ζωή.

Μέχρι στιγμής, έχουν εγγραφεί, για να παρακολουθήσουν τα μαθήματα 3.500 πολίτες.

Ο πρώτος κύκλος μαθημάτων, ο οποίος αποτελείται από 2 τμήματα, ξεκίνησε την Τετάρτη 22 Ιουνίου και ολοκληρώνεται την Τετάρτη 13 Ιουλίου.

Ο δεύτερος κύκλος μαθημάτων, όπου και αυτός αποτελείται από 2 τμήματα, ξεκινάει την Τετάρτη 20 Ιουλίου και ολοκληρώνεται την Τετάρτη 10 Αυγούστου. 

Συνολικά, τους δύο πρώτους κύκλους θα παρακολουθήσουν 2.000 πολίτες. 

Ο τρίτος κύκλος των διαδικτυακών μαθημάτων πρώτων βοηθειών θα γίνει τον Σεπτέμβριο, για τον οποίο οι ενδιαφερόμενοι θα λάβουν σχετικό ενημερωτικό e-mail. 

Γενικά, όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στα μαθήματα, μπορούν να μπουν στο oloimaziboroume.gr, να συμπληρώσουν τη σχετική φόρμα εγγραφής και στη συνέχεια θα λάβουν email για τις νέες ημερομηνίες και ώρες των μαθημάτων.

Κατά τη διάρκεια του μαθήματος, αν κάποιος έχει απορίες ή χρειάζεται διευκρινίσεις, μπορεί να γράψει την ερώτηση του στο CHAT, το οποίο θα βρίσκεται εντός της εκπαιδευτικής πλατφόρμας.

Μετά το πέρας του μαθήματος, οι διασώστες εκπαιδευτές θα είναι σε θέση να απαντούν «ζωντανά» στις ερωτήσεις, που θα τους έχουν υποβάλλει ηλεκτρονικά οι ενδιαφερόμενοι.
 

Πηγή: skai.gr