Δολοφονία 46χρονης Κουβανής στον Άγιο Παντελεήμονα: Ο δράστης πήρε διορία να απολογηθεί - Βίντεο ντοκουμέντο μετά τον φόνο

Ο 35χρονος φαίνεται να μιλά με έναν άντρα και δείχνει ιδιαίτερα ανήσυχος - Η αλύσίδα στο χέρι που τον «έκαψε»

Του Μάκη Συνοδινού

Στον ανακριτή οδηγήθηκε σήμερα ο 35χρονος Μπαγκλαντεσιανός ο οποίος φέρεται  πως αφαίρεσε με ειδεχθή τρόπο την ζωή της 46χρονης Κουβανής στον Άγιο Παντελεημονα. Ο 35χρονος ζήτησε και πήρε προθεσμία να απολογηθεί την επόμενη εβδομάδα ενώ σύμφωνα με πληροφορίες κρατάει την ίδια στάση από εχθές όπου και συνελήφθη καθώς υποστηρίζει ότι δεν έχει καμία σχέση με το έγκλημα. 

Στο βίντεο ντοκουμέντο το οποίο είναι στη δικογραφία, φαίνεται ο 35χρονος να περιφέρεται στο κέντρο της Αθήνας ενώ σύμφωνα με τους αναλυτές της αστυνομίας φαίνεται να είναι ιδιαίτερα ανήσυχος.

Ο 35χρονος μιλώντας συνεχώς στο κινητό του συναντά έναν άνδρα. Ανταλλάζουν λίγες λέξεις και κατόπιν απομακρύνεται μέχρι τη γωνία του πεζοδρομίου και στη συνέχεια με γρήγορες κινήσεις επιστρέφει στον άνδρα.

Στο δεξί του χέρι διακρίνεται να φορά μια αλυσίδα όπου σύμφωνα με την ΕΛΑΣ πέραν των αποτυπωμάτων και του γενετικού υλικού του που βρέθηκαν στο σπιτι της Αννας, τα κοσμήματα που φόραγε ήταν ένα ακόμη στοιχείο που τον «έκαψε» και οδήγησε τις Αρχές στην ταυτοποίηση του.

Πηγή: skai.gr